24/7 winkelen bij Rexel Den Bosch en Breda

Heeft uw klant onverhoopt een storing in de avonduren die direct opgelost moet worden, maar heeft u de materialen niet in huis? Geen probleem, bij vestiging Den Bosch en Breda is de voorraad elektrotechnische materialen 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar. Deze unieke dienst is tevens ideaal wanneer u weinig of geen eigen voorraad heeft en maakt winkelen op een tijdstip dat het u uitkomt mogelijk.

In de praktijk

Maarten van Loon, eigenaar van M&R meet & regeltechniek, maakt al geruime tijd gebruik van het 24/7 concept in Den Bosch. Maarten vertelt: “het is onmogelijk om alle materialen voor storingen op voorraad te hebben, het is dus een unieke service van Rexel om 24/7 toegang te hebben tot de winkel. Ook als ik op zaterdag aan het werk ben, kan het gebeuren dat ik bepaalde materialen zelf niet voorradig heb. Door het 24/7 concept kan ik gewoon doorgaan met mijn werkzaamheden. En is een bepaald product dat ik veel gebruik nog niet opgenomen in de voorraad, dan zorgt vestiging Den Bosch dat dit binnen enkele dagen wel het geval is. Dat vind ik een topservice!”

Aankopen doen met de 24/7 winkel app

Relaties die interesse hebben in de 24/7 dienst, kunnen met een pasje de deur van de winkel openen. Met de speciaal ontwikkelde app op de smartphone scant u de benodigde producten. Klik vervolgens op ‘afrekenen’ en de verdere afhandeling gaat geheel automatisch.

Wilt u ook gebruik maken van het 24/7 concept bij vestiging Den Bosch of Breda? Neem dan contact op met uw Rexel-accountmanager.

 

We zijn benieuwd naar uw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *