Datacom- en beveiligingsproducten kopen bij Rexel

Van patchkabels tot bewakingscamera's

Bekijk in de webshop

Tegenwoordig zijn veel (huishoudelijke) apparaten verbonden aan het internet. Zowel voor thuisgebruik als kantoren is er daarom steeds meer behoefte aan datanetwerken van hoge kwaliteit. Maar ook in de utiliteit en industrie is een goed datanetwerk van essentieel belang. Rexel levert een uitgebreid assortiment datacom-producten. Van patchkabels, UPS, glasvezelkabels tot aan server- en netwerkkasten. Tevens bieden we beveiligingsproducten zoals bewakingscamera’s, rookmelders en deurcommunicatie.

Slimme apparaten

Steeds meer consumenten en eigenaren van kleine bedrijven kiezen voor slimme apparaten voor beveiliging en meer veiligheid in de woon- en werkomgeving. Naast beveiligingscamera's, wordt steeds vaker gekozen voor deurcommunicatie en slimme CO- en rookmelders. In het drukke bestaan bieden dergelijke producten veel rust wanneer men niet thuis of in het bedrijf aanwezig is. De behoefte naar een veilige woon- en werkomgeving biedt dus kansen voor de installateur. Bij elektrotechnische groothandel Rexel vindt u een uitgebreid assortiment slimme apparaten van vooraanstaande merken.

Neem vrijblijvend contact op

Uit ervaring weten we dat er een hoop komt kijken bij het ontwerpen, offreren en installeren van een datacom- en security installatie. Daarom hebben wij technisch specialisten die u graag adviseren bij uw project. Neem voor meer informatie gerust contact op met een Rexel-vestiging bij u in de buurt. U kunt ook bellen naar 088 500 7000 of mailen naar [email protected].

Klant worden

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!