Digitale oplossingen

Online oplossingen: van webshop, app tot slimme digitale koppelingen

Met onze digitale oplossingen bestelt u eenvoudig, efficiënt en snel producten. Rexel maakt het u met de webshop, app, digitale koppelingen en LiveChat zo gemakkelijk mogelijk. Online bestellen zorgt voor flinke kostenbesparing en een aanzienlijke tijdswinst. U kunt de producten op een door u gewenst afleveradres laten bezorgen of zelf ophalen bij een vestiging bij u in de buurt.

Wij bieden verschillende digitale koppelingen aan, zowel EDI als Webselectie. Naar aanleiding van uw aanvraag, maken wij een afspraak voor een intakegesprek en selecteren we samen met u de beste oplossing voor uw situatie. Vervolgens richten wij dit op afstand in met uw ERP-specialist.

De services van Rexel:

  • Snel en eenvoudig bestellen via de webshop
  • Rexel app
  • EDI-oplossingen
  • Open Catalogue Interface (OCI)
  • LiveChat

Eenvoudig producten bestellen in de webshop

De webshop van Rexel biedt 350.000 producten waarvan 50.000 artikelen uit voorraad leverbaar zijn. Zoek via de uitgebreide zoekmachine eenvoudig naar producten, bekijk de voorraad, maak handige bestellijsten en ontvang direct online advies via de LiveChat. Verder heeft u met een webshopaccount inzicht in uw facturen, kunt u de status van uw order inzien en winkelwagens delen met uw collega's. Via de onderstaande knop kunt u direct een gratis webshopaccount aanmaken.

Webshop-account aanmaken

Neem vrijblijvend contact op

Wilt u meer informatie over onze digitale oplossingen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met een Rexel-vestiging bij u in de buurt. U kunt ook bellen naar 088 500 7000 of mailen naar [email protected].

Direct klant worden
Contactformulier