Bestel duurzame producten online bij Rexel

Van zonnepanelen, laadpalen tot warmtepompen

Bekijk in de webshop

Rexel levert duurzame elektrotechnische materialen (o.a. zonnepanelen, EV-laadpalen en warmtepompen) voor toepassing in de woningbouw, utiliteitsbouw en industrie. Daarnaast ondersteunen we u in de groeiende vraag naar elektrificatie: voor iedere situatie hebben wij een passende oplossing. 

Bestel duurzame producten in onze webshop:

Naar de webshop

Advies

Door de toepassing van duurzame energiebronnen en totaalconcepten wordt er een belangrijke stap gezet in de energietransitie waar we met zijn allen voor staan. Rexel adviseert u graag over duurzame oplossingen en denkt met u mee als het gaat om het realiseren van nul-op-de-meter-concepten. Ook kunt u bij ons terecht voor aanvullende diensten op het gebied van zonnepanelen. Denk hierbij aan opbrengst- en schaduwsimulaties, systeemontwerp in Autocad, het inmeten van daken en technische (product)ondersteuning.

Neem vrijblijvend contact op

Wilt u (technisch) advies over onze duurzame producten zoals zonnepanelen, laadpalen en warmtepompen of klant worden bij Rexel? Neem voor meer informatie gerust contact op met een Rexel-vestiging bij u in de buurt. U kunt ook bellen naar 088 500 7000 of mailen naar [email protected].

Klant worden

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!