Een dagje mee met accountmanager Michel van Leeuwen

Michel van Leeuwen bezoekt als accountmanager van Rexel klanten in de regio West die actief zijn in de industriële automatisering. Dit keer geeft hij een kijkje in de ‘keuken’ tijdens zijn klantbezoek bij Leon Akkermans van Anthura B.V. in Bleiswijk.

Anthura, de wereldwijde specialist in orchideeën en anthuriums viert dit jaar haar 80-jarig jubileum. Innovatie en duurzaamheid staan centraal in de gehele bedrijfsvoering. Met gemotiveerde medewerkers worden ontwikkelingen en trends op het gebied van consumptie, productie, veredeling en techniek vertaald naar nieuwe rassen.

Samenwerking met Rexel
Anthura is al jarenlang een zeer gewaardeerde klant van Rexel. Op de vraag wat Leon Akkermans van Anthura van de samenwerking met Rexel vindt, antwoordt hij: “Vooral het persoonlijke contact met Michel is erg fijn. Hij heeft veel kennis in huis en biedt ons technische ondersteuning. Hij komt altijd met een oplossing op maat. Als ik een e-mail stuur met een vraagstuk, krijg ik snel een antwoord waar ik echt iets mee kan. Ik ben blij met de goede service!”

Led-armaturen
De expert in orchideeën en anthuriums wil op termijn de huidige armaturen in de productieruimtes vervangen door duurzame led-armaturen. Michel heeft een mooi pakket armaturen samengesteld, passend bij de behoeften van Anthura. In de middag na de afspraak heeft Anthura akkoord gegeven op de offerte en zullen de productieruimtes van het bedrijf binnenkort met nieuwe led-armaturen verlicht worden.