Gebouwautomatisering

Advies op maat bij huis- en gebouwautomatisering

Gebouw- en huisautomatisering speelt een steeds belangrijkere rol en wordt ook steeds complexer. Van jaloeziesturing, smart verlichting, deurcommunicatie, beveiliging en zonwering tot aan slimme thermostaten: ze kunnen slim worden geprogrammeerd en centraal worden aangestuurd. Met de komst van Internet of Things (IoT) staan apparaten en systemen bovendien continu met elkaar in verbinding. Dit leidt tot grote veranderingen in de automatisering van gebouwen, actuele kennis is hierbij dus essentieel. Rexel is uw partner voor uw gebouwautomatiseringsproject. 

De services van Rexel

  • Configuratie- en offerteondersteuning
  • Commerciële ondersteuning
  • Advies op maat
  • Trainingen en workshops

Advies bij gebouwautomatisering

Alles om ons heen wordt steeds slimmer, zo ook gebouwen. Gebouwautomatisering heeft als doel om processen binnen een gebouw te verbeteren of eenvoudiger te maken. Gebruikers van een ‘slim’ gebouw ervaren een flexibele, comfortabele en veilige omgeving waarbij gebruik wordt gemaakt van een vorm van intelligentie. Onze Building Automation Specialisten weten als geen ander wat de mogelijkheden en uitdagingen zijn op het gebied van gebouwautomatisering. Neem gerust contact met ons op voor advies en een antwoord op uw vraagstukken.

Neem contact op

Neem vrijblijvend contact op

Wilt u direct advies op het gebied van gebouwautomatisering? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met een Rexel-vestiging bij u in de buurt. U kunt ook bellen naar 088 500 7000 of mailen naar [email protected].

Direct klant worden
Contactformulier