Hager wint de eerste Rexel Innovatieprijs

Zoetermeer, 16 mei 2018 – De bezoekers van de eerste Aspergedag in Auberge de Rousch, Heerlen, hebben de vernieuwde Vega verdeler® van Hager gekozen als winnaar van de eerste Rexel Innovatieprijs.

Meer ruimte en strak design bij vernieuwde Vega verdeler
De vernieuwde Vega verdeler voor woningbouw en utiliteit van Hager biedt in alle opzichten meer ruimte en gemak. Grootste pluspunt is een innovatief buisinvoerstuk dat hieraan toegevoegd is. De nieuwe Vega biedt volop ruimte aan componenten voor beveiliging, automatisering, meten en monitoren. De behuizing is breder, waardoor er meer plek is om bedrading te leggen. De Vega verdeler is beschikbaar van één tot vier rijen van 18 modulen breed.

Over de Rexel Aspergedagen
De Rexel Aspergedagen worden jaarlijks georganiseerd tijdens het aspergeseizoen in de maanden mei en juni. Dit jaar is de 12e editie van de Aspergedagen en is er naast elektrotechniek en duurzame oplossingen extra aandacht voor industriële producten en diensten tijdens inhoudelijke seminars. Rexel en haar partnerleveranciers presenteren op meer dan 40 stands innovaties en diensten. Iedere avond kiezen de gasten de “Innovatie van de dag” door te stemmen op hun favoriet. Het bedrijf dat de meeste avonden heeft gewonnen, wint daarmee de “Innovatie van het jaar”!

We zijn benieuwd naar uw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *