Hateha – JUNG wint Rexel Innovatieprijs 2018

Relaties Rexel kiezen voor de Smart-Control SC5

Zoetermeer, 20 juni 2018 – Ruim 3000 relaties van Rexel Nederland BV hebben tijdens de Rexel Aspergedagen de Smart-Control SC5 van JUNG verkozen tot Innovatie van het jaar 2018. JUNG is onderdeel van Hateha.

“We zijn er enorm trots op dat de klanten van Rexel de Smart-Control SC5 van JUNG waarderen met deze prestigieuze Innovatieprijs. De SC5, Smart Control 5, is een innovatief 5 inch touchpanel die dankzij zijn slanke en compacte bouwvorm in een enkele inbouwdoos kan worden geplaatst. Middels een aparte voeding of middels power of ethernet via de benodigde data aansluiting gevoed. Praktisch voor de installateur dus.” Aldus Hans Arentsen, algemeen directeur Hateha.

Over Smart Control SC5 – een topoplossing voor de installateur en gebruiker
De Smart-Control 5 is de nieuwste toevoeging aan het Smart-Control progamma. Dankzij het slanke, compacte ontwerp is de SC5 geschikt voor montage in de standaard inbouwdoos. De SC5 wordt bediend via het touchscreen met hoge resolutie en is bedoeld voor het bedienen van KNX, eNet SMART HOME en Siedle deurcommunicatie. Het hoge resolutiescherm springt aan middels een bewegingssensor en biedt de eindklant een comfortabele sturing van zijn Enet Smarthome installatie of zijn Jung KNX visualisatie en integreert ook de Jung deurcommunicatie oplossing in beide systemen! Meer informatie over de SC5 vindt u hier.

Over de Rexel Aspergedagen
De Rexel Aspergedagen worden jaarlijks georganiseerd tijdens het aspergeseizoen in de maanden mei en juni. Rexel kijkt terug op een mooie 12e editie van de Aspergedagen die geheel in het teken stond van innovaties beleven. Met ruim 40 leveranciers was deze editie groter dan ooit! Op 10 locaties door het land hebben wij onze klanten ontvangen. Op enkele Aspergedagen waren er ook inhoudelijke seminars ‘Industrie 4.0 (Blockchain)’ en ‘Het Nieuwe Bouwen’. Iedere avond kiezen de gasten de “Innovatie van de dag” door te stemmen op hun favoriet. Het bedrijf dat de meeste avonden heeft gewonnen, wint daarmee de “Innovatie van het jaar”! In 2017 ging de Innovatieprijs naar ABB.

We zijn benieuwd naar uw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *