Met onze InspireME video's inspireren we u samen met onze partners met nieuwe innovaties, producten en oplossingen. Bekijk de afleveringen hieronder. 

Sylvania Sylsmart: slimmere verlichting

Slimme verlichting is meer dan enkel en alleen licht. Door de toepassing van monitoring op afstand en het gebruik van natuurlijk daglicht, programmering en energie- en statusrapporten kan SylSmart van Sylvania de energiekosten van veel bedrijven drastisch verlagen en voldoen aan wet- en regelgeving en certificeringen.

Lees verder

Esdec daksteun adapter

In deze aflevering van InspireME komt u alles te weten over de daksteunadapter van Esdec. De daksteun adapter is een optionele toevoeging aan het FlatFix Fusion product om de puntlast op het dak te verminderen. Dit is gebruikelijk op daken waar isolatie met beperkte drukvastheid wordt toegepast.

Lees verder

Draka Cable App

Het is alweer vijftien jaar geleden dat Draka de Kabulator lanceerde. Een echte trendsetter voor zijn tijd. Nu wordt deze klassieke jongen vervangen voor een hipper broertje; De Cable App. Zoals u mag verwachten van een echte trendsetter beschikt de app over nog meer opties dan zijn oudere broer en is hij helemaal afgestemd op de ontwikkelingen van vandaag de dag.

Lees verder

Industrie 4.0 met Siemens

In een tijd waar steeds meer flexibiliteit, efficiëntie en snelheid wordt gevraagd, is Industrie 4.0 een belangrijk middel om aan de nieuwe eisen te voldoen. In de nieuwste InspireME video geeft Siemens antwoord hoe u Industrie 4.0 kunt inzetten.

Lees verder

Smart Home met [email protected]®

Iedereen kent wel de toepassingen van huisautomatisering: verlichtingsturing, verwarmingsturing en jaloeziesturing. Wat zijn de mogelijkheden,  uitdagingen en hoe ingewikkeld of eenvoudig is het nu eigenlijk? In deze aflevering van InspireME beantwoordt Wouter van den Bos van ABB Busch-Jaeger vragen over home automation en vertelt meer over het [email protected] systeem.

Lees verder

Smart Lighting (Interact)

Na LED zien we de ontwikkeling van IoT verder ontwikkelen binnen verlichting. De wereld wordt meer connected en klantvragen veranderen met deze ontwikkeling mee. De nieuwe aflevering van InspireME gaat over Smart Lighting. We bezoeken Rexel Nijmegen waar een inhoudelijke training wordt gegeven aan installateurs en stellen vragen aan een productmanager van Signify over hun platform INTERACT.

Lees verder

Elektrisch rijden

Elektrisch rijden is de trend van nu! Maar is de nieuwe generatie vervoersmiddelen nu ook echt goed voor het milieu? Is het verbruik van een hybride daadwerkelijk lager dan een diesel? Welke auto rijdt zuiniger: de diesel, de hybride of de volledig elektrische? Het team van InspireME ging onderzoeken hoe dit zit door van de ene kant van Nederland naar de andere kant te rijden en maakte een tussenstop bij Hateha (Mennekes).

Lees verder

Industrie 4.0 vs Smart Industry

In aflevering 4 van InspireME krijgt u een antwoord op de vraag ‘Wat is Industrie 4.0?’. De basis van Industrie 4.0 is de digitalisering van de productie. In de fabriek van de toekomst worden machines bestuurd door autonome systemen die door de vergaande digitalisering gekoppeld worden aan internet (Internet of Things).

Lees verder

Circulair Bouwen

In aflevering drie zijn we in het Centraal Magazijn van Rexel in Bleiswijk en op de recentelijk geopende, circulair gebouwde vergaderlocatie van ABN Amro, de Circl. Wij praten met diverse experts over de feiten, voordelen en mogelijkheden van circulair bouwen.

Lees verder

De voordelen van LED

In aflevering twee zijn we te gast bij Philips in het LAC (Lighting Application Center) op de Techcampus in Eindhoven. Wij praten met de expert over de feiten, voordelen en mogelijkheden van LED en laten u diverse toepassingen zien.

Lees verder

CPR (Construction Products Regulation)

De eerste aflevering stond in het teken van de CPR (Construction Products Regulation). De specialist van onze partner Draka geeft antwoord op de meest gestelde vragen rondom de nieuwe norm en verplichtingen rond kabels binnen CPR.

Lees verder