Groothandel voor de industrie

Kostenreductie door efficiëntere processen

Neem contact op

In de proces- en maakindustrie gaat veel geld verloren omdat processen efficiënter kunnen worden ingericht. Wij zijn gedreven om uw winstgevendheid te vergroten door de totale kosten van inkoop, voorraad en gebruik van elektrotechnische en MRO-materialen te verlagen. Elektrotechnische groothandel Rexel staat u bij met technische ondersteuning en gerichte adviezen op het gebied van logistiek, voorraad- en kwaliteitsmanagement.

Waarom kiezen voor Rexel?

  • Maatwerk advies en oplossingen
  • Meedenkend vermogen
  • Technische ondersteuning
  • Logistiek op maat
  • Opleidingen
  • Altijd dichtbij: 20 vestigingen door heel Nederland

Rexel Industrial Supply Solutions

Rexel Industrial Supply Solutions (RISS), de industriële divisie van Rexel, richt zich op industriële (internationale) eindklanten. Onze specialisten adviseren op het gebied van inkoop en logistiek. Door een optimale inzet van automatisering, e-commerce oplossingen en slimme logistieke concepten zijn we in staat uw kosten te verlagen en uw rendement te verhogen.

Logistiek-, voorraad- en inkoopmanagement

U kunt bij ons terecht voor advies op het gebied van logistiek-, voorraad- en inkoopmanagement. We weten hoe we operationele inkoopprocessen efficiënter kunnen inrichten, waardoor er samen met de klant de indirecte kosten worden gereduceerd tot een absoluut minimum. Binnen het RISS-team is er veel kennis en ervaring aanwezig, wanneer het gaat om zaken doen met nationale en internationale industriële klanten en hun projecten.

Total Cost of Ownership

Als ongebonden en onbevooroordeeld inkoper is RISS de dienstverlener en ontzorger die klanten ondersteuning biedt op het gebied van inkoop, sourcing en logistiek. Daarbij ligt de focus op de Total Cost of Ownership (TCO) van de klant. TCO is veel meer dan een product of dienst inkopen tegen de laagste prijs. RISS kan dankzij haar jarenlange ervaring volledig naar wens en behoefte tegen de laagste kosten leveren. Naast de bekende elektrotechnische producten levert de divisie van Rexel klantspecifieke producten, gereedschappen, bevestigingsmaterialen, ver- en gebruiksgoederen en persoonlijke beschermingsmiddelen.

Om kosten in de keten te reduceren, zetten wij verschillende middelen in: van E-procurement, VMI en sourcing tot aan managementrapportages en leveranciersrationalisatie. Onze specialisten kunnen indien gewenst in uw projectteam deelnemen om contracten te beheren en projectcoördinatie uit te voeren.

Meer weten? Neem dan contact op met Rexel Industrial Supply Solutions via [email protected] of bel naar 088-500 79 00.

Meer informatie

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of wenst u meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met een Rexel-vestiging bij u in de buurt. U kunt ook bellen naar 088 500 7000 of mailen naar [email protected].

Neem contact op