Groothandel voor installatiebedrijven

Wij zijn er voor de ZZP-er tot landelijk opererende installateur

Neem contact op

Rexel is de innovatieve groothandel voor alle bedrijven in de elektrotechniek. Wij zijn een meedenkende partner voor ZZP’ers, middelgrote installatiebedrijven én landelijk opererende installateurs. Met 20 vestigingen verspreid over heel Nederland zijn we altijd bij u in de buurt. We bieden een compleet assortiment elektrotechnische materialen en hebben veel technische kennis in huis.

Waarom kiezen voor Rexel?

  • Maatwerk advies en oplossingen
  • Meedenkend vermogen
  • Technische ondersteuning
  • Logistiek op maat
  • Opleidingen
  • Altijd dichtbij: 20 vestigingen door heel Nederland

Advies en technische ondersteuning

De wereld van elektrotechniek is aan continue verandering onderhevig. De technisch specialisten van Rexel volgen alle innovaties en ontwikkelingen op de voet. Hierdoor zijn we in staat u te voorzien van uitgekiende technische adviezen en ondersteuning. Heeft u bijvoorbeeld een complex PV-project of zoekt u een specifieke laadoplossing? Onze consultants helpen u verder! Daarnaast bieden we (gratis) trainingen aan, zodat u op de hoogte blijft van de nieuwste producten en oplossingen.

We denken graag met u mee en vinden voor iedere situatie, al dan niet in samenwerking met onze leveranciers, de beste (maatwerk) oplossing!

Lees meer

Bestellen via de webshop, webselectie en elektronische kanalen

De Rexel webshop is voorzien van handige functionaliteiten. Zo kunt u eenvoudig herhaalorders plaatsen en bestellijsten aanmaken. Ook zijn de orderstatus, uw prijzen en de voorraad altijd voor u inzichtelijk. Uiteraard kunnen bestellingen eveneens worden geplaatst via EDI- en ICM-oplossingen. Heeft u voor 20:00 uur besteld, dan heeft u uw bestelling de volgende werkdag in huis (indien op voorraad).

Meer informatie

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of wenst u meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met een Rexel-vestiging bij u in de buurt. U kunt ook bellen naar 088 500 7000 of mailen naar [email protected].

Neem contact op