Word nu klant bij Rexel!

300.000 producten | Technische ondersteuning | Logistiek op maat

Direct klant worden

Samen de toekomst bouwen!

Rexel brengt klanten, leveranciers en alle andere partijen in de installatiebranche bij elkaar. Als betrokken en ervaren businesspartner luisteren we naar uw belangen en uitdagingen. Uw wens is leidend voor de (maatwerk)oplossing bij ieder project of vraagstuk. Bovendien volgt Rexel de markt op de voet en kiest voor een pro-actieve rol bij het inspireren en informeren van haar klanten. Wij ondersteunen iedere klant van A tot Z gedurende het totale project; samen bouwen we aan de toekomst!

Waarom kiezen voor Rexel?

  • Technische ondersteuning en advies
  • Logistieke diensten op maat
  • Opleidingen en trainingen
  • Calamiteitenservice
  • >350.000 producten
  • 20 vestigingen door heel Nederland

Onze markten

Ons klantportfolio loopt uiteen van kleine en grote installatiebedrijven, technische diensten, industriële bedrijven tot aan paneel- en machinebouwers. Klik op één van de onderstaande markten voor meer informatie.

Klant worden?

U kunt zich eenvoudig online aanmelden als klant door te klikken op de onderstaande knop. Zorg ervoor dat u uw KvK-nummer bij de hand heeft. 

Nu aanmelden

Wilt u graag een afspraak maken met een Rexel-accountmanager? Neem dan contact op met een vestiging bij u in de buurt. 

Neem contact op met een vestiging

Ontdek ons veelzijdige dienstenpakket

Klik op een tab voor meer informatie over onze diensten.

Onze technisch specialisten helpen u verder!

Kennis is een belangrijke pijler in onze organisatie. Daarom hebben wij technisch specialisten gewoon in huis. Of het nu gaat om advies voor het verduurzamen van kantoorpanden, ondersteuning bij complexe industriële projecten of technische berekeningen voor de aanleg van een grootschalig laadpalenplein. Samen met u en onze partners willen we de best mogelijke totaaloplossingen creëren.

Lees meer

Altijd in de buurt

Dankzij de landelijke dekking is er altijd een Rexel-vestiging bij u en uw project in de buurt. In onze winkels zijn specialisten aanwezig die graag meedenken en u voorzien van advies op maat.

Naar vestigingszoeker

Klant worden

U kunt zich eenvoudig online aanmelden als klant door te klikken op de onderstaande knop. Zorg ervoor dat u uw KvK-nummer bij de hand heeft. 

Direct klant worden

Wilt u graag een afspraak maken met een Rexel-accountmanager? Neem dan contact op met een vestiging bij u in de buurt. 

Neem contact op met een vestiging

Bekijk interessante projecten

LED 'verlicht' lasten Historisch Centrum Limburg

In het kader van verduurzaming besloot het Historisch Centrum Limburg (HCL) in Maastricht om de bestaande TL-verlichting te vervangen voor led-verlichting. Een mooie uitdaging voor de hiervoor verantwoordelijke partijen, mede door de archieffunctie van het centrum en de bestaande constructie van het iconische pand.

Lees verder

Contactgegevens Rexel Nederland B.V.

Heeft u vragen over onze producten, diensten of heeft u technische ondersteuning nodig? Neem dan gerust contact op met één van onze vestigingen. Liever een bericht achterlaten? Vul dan hieronder ons contactformulier in, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Algemene contactgegevens

T. 088 500 7000
E. [email protected] 

Contactformulier