Groothandel voor machine- en paneelbouwers

Interessante, kostenbesparende oplossingen voor uw project

Neem contact op

Minder kosten en toch een hoge kwaliteit bij de oplevering van een besturingsproject? Wij beschikken over de kennis en ervaring om dit te realiseren. Daarnaast ondersteunen we machinefabrikanten tijdens de ontwerp- en ontwikkelfase van machines. We adviseren over de juiste componenten en welke oplossing voor het productieproces het meest interessant is.

Waarom kiezen voor Rexel?

  • Maatwerk advies en oplossingen
  • Meedenkend vermogen
  • Technische ondersteuning
  • Logistiek op maat
  • Opleidingen
  • Altijd dichtbij: 20 vestigingen door heel Nederland

Door onze sterke betrokkenheid bij paneel- en machinebouwers begrijpen wij als geen ander wat er speelt en wat voor u belangrijk is. We bieden een breed en diep assortiment schakel- en verdeelinrichtingen, sensoren, relais, PLC’s, frequentieregelaars en software. Dankzij jarenlange ervaring en intensieve samenwerking met gerenommeerde fabrikanten kan Rexel de juiste oplossingen aanreiken. Wij zijn graag uw sparringpartner voor onder andere PLC-besturingen, netwerkcommunicatie, sensortechniek en procesvisualisatie.

24-uurs calamiteitenservice
Met onze 24-uursservice is het mogelijk om in geval van calamiteiten, direct nieuwe materialen te bestellen. Zo kunt u een hoge mate van continuïteit bieden en wordt de buitenbedrijfstelling aanzienlijk verkort.

Meer informatie

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of wenst u meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met een Rexel-vestiging bij u in de buurt. U kunt ook bellen naar 088 500 7000 of mailen naar [email protected].

Neem contact op