Alleen PLUSpunten voor nieuwe P31+ kabelgoot

Legrand blijft als specialist in o.a. kabeldraagsystemen niet stil staan en continu op zoek naar nieuwe ontwikkelingen. Met de introductie van de P31+ komt er een nog innovatiever en uitgebreider programma van de vertrouwde kabelgoot. De pluspunten van de P31+ zorgen ervoor dat deze voortaan nog sneller en eenvoudiger geïnstalleerd kan worden.

+ Nieuw geïntegreerd automatisch koppelingssysteem

Het nieuwe type kabelgoot P31+ MF auto is voorzien van een geïntegreerd automatisch koppelingssysteem met veermechanisme. Schroefloos monteren zorgt in alle omstandigheden voor een snelle en veilige verbinding.

+ Uitgebreider assortiment

Nog meer types kabelgoot, zoals de P31+ MF of de klassieke P31+ ST met ‘eclic’ koppelplaten . En ook een uitgebreider assortiment aan hulpstukken.

+ Geavanceerde bodemdoordrukking

Door de nieuwe doordrukking in de bodem is de kabelgoot bij kabellast meer solide met verminderde doorbuiging als resultaat.

+ Innovatieve hulpstukken

Op alle hulpstukken wordt standaard een vernieuwd slide-in inschuifsysteem toegepast. Mede hierdoor kunnen de kabelgoten nog eenvoudiger en sneller gekoppeld worden. Daarnaast is er een nieuw vervalstuk die het mogelijk maakt, zonder extra handelingen, van een horizontaal naar verticaal tracé over te gaan.

Bekijk in de webshop

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de p31+ kabelgoot van Legrand? Neem dan gerust contact op met uw Rexel-contactpersoon. U kunt ook bellen naar 088 500 70 00 of mailen naar info@rexel.nl.

Bekijk in de webshop

Lees meer over kabel en kabeldraagsystemen