Assortiment NexiTech noodverlichting flink uitgebreid!

Eaton’s NexiTech is een modern ledarmatuur waarin betrouwbaarheid, stijl en kwaliteit worden gecombineerd. Het assortiment is flink uitgebreid met o.a. gekleurde armaturen en verscheidene accessoires waardoor NexiTech nu in nog meer situaties toe te passen is. Zo kunt u met deze reeks vele noodverlichtingsuitdagingen de kop bieden.

Op maat

Eaton heeft een pakket van op maat gemaakte noodverlichtingsarmaturen en accessoires ontwikkeld om te voldoen aan de wens van architecten en (eind) gebruikers om de verlichting af te stemmen op de inrichting van een gebouw. Of het nu gaat om een hotel, een winkel, of een kantoor. Eaton heeft voor u de oplossing. De NexiTech armaturen kunnen in verschillende kleuren geleverd worden (hoogglans zilver, matzwart en donkergrijs). Het assortiment omvat ook speciale pictogrammen voor toepassingen zoals (mindervaliden) toiletten, noodladders, verzamelpunten en brandslanghaspels.

Uitgebreide vluchtrouteverlichting en -aanduiding

NexiTech is een veelzijdig armatuur dat zowel geschikt is voor vluchtrouteverlichting als enkel- en dubbelzijdige vluchtroute-aanduiding. De enkelzijdige combinatiearmaturen zijn voorzien van high power leds aan de onderkant. Zo wordt niet alleen aangegeven waar de nooduitgang zich bevindt, maar zorgt dezelfde armatuur ook voor een goede verlichting van de vluchtroute in de directe nabijheid.

Naast deze oplossing voor enkelzijdige vluchtroute-aanduiding in combinatie met -verlichting, biedt Eaton nu ook een oplossing voor dubbelzijdige vluchtroute-aanduiding met -verlichting.  Dankzij de nieuwe opalen plexo’s wordt namelijk ook een stuk van de vluchtroute mee verlicht. En waar in het verleden alleen gekozen kon worden voor een herkenningsafstand van 30 meter, is sinds kort een serie dubbelzijdige plexplaten met 20 meter herkenningsafstand beschikbaar.

Nieuwe montagemogelijkheden

NexiTech is geschikt voor in- of opbouw wand- of plafondmontage. Met behulp van de nieuwe beugel, is het nu ook mogelijk om de armatuur haaks op de muur te monteren.

 

Bekijk NexiTech in de webshop

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de NexiTech armaturen van Eaton? Neem dan gerust contact op met een vestiging bij u in de buurt of stuur een e-mail naar info@rexel.nl

Lees meer over installatietechniek

Schneider Electric en PVX Multimount certificeren kabeldraagsysteem

Schneider Electric en PVX Multimount hebben de handen ineengeslagen om het veel gebruikte kabeldraagsysteem te certificeren. Het integrale kabeldraagsysteem, bestaande uit Performa Zinc+ draadgoot in combinatie met de PVX Multimount, het montagesysteem voor draadgoot en/of buis op platte daken, is in een windtunnel getest en gecertificeerd door het geaccrediteerde adviesbureau Peutz.

Lees verder

Testadapterset voor laadstations

Bij het testen van laadstations moeten de resultaten nauwkeurig en herhaaldelijk de werkelijke laadprocessen weergeven. Daarom moet een elektrisch voertuig tijdens het testen bij een laadstation worden gesimuleerd, omdat het laadstation geen laadspanning zal afgeven zonder dat een voertuig wordt gesimuleerd.  

Lees verder

JUNG contactdozen met USB

De nieuwe JUNG contactdozen met beschermingscontact en geïntegreerde USB-aansluiting(en) laden elke accu snel weer op zonder de contactdoos in beslag te nemen. De variant met JUNG Quick Charge heeft een laadvermogen tot 18W en laadt bijvoorbeeld een iPhone 11 binnen slechts 105 minuten op.

Lees verder

Preflex, dé flexibele voorbedrade buis

Al 25 jaar lang zijn de producten van Preflex een begrip op het gebied van flexibele voorbedrade buizen. Met een productie van 100.000 km per jaar hebben de producten hun weg gevonden door Nederland en de rest van Europa.

Lees verder