Bedieningsgemak met WAGO TOPJOB® S rijgklemmen

De serie TOPJOB® S rijgklemmen (DIN-rail aansluitklemmen) van WAGO is uitgebreid met twee nieuwe bedieningsvarianten: met een bedieningshendel en drukknop. WAGO biedt met de twee nieuwe aansluitklemvarianten de mogelijkheid om aders gereedschaploos te monteren.

De nieuwe WAGO TOPJOB® S-rijgklemmen met hendel, worden dankzij de bedieningshendel volledig met de hand bediend. De hendel blijft in geopende positie omhoog staan. Hierdoor heeft u beide handen vrij voor het aansluiten van zelfs moeilijk te buigen geleiders met grote aderdoorsneden. De nieuwe WAGO-rijgklemmen TOPJOB® S met drukknop kunnen eenvoudig worden geopend door het indrukken van de oranje kleurige drukknop.

Het markeringssysteem (smartPRINTER) en het multifunctionele assortiment aan bruggen van de bekende TOPJOB® S-rijgklemmen van WAGO kunnen vanzelfsprekend ook worden gebruikt voor de nieuwe aansluitklemmen met hendel en drukknop.

Voordelen:

  • Keuze uit 3 bedieningsvarianten: bedieningshendel, drukknop of bedieningsopening.
  • Push-in technologie voor directe invoer van massieve, meeraderige en fijnaderige geleiders met adereindhulzen.
  • Gereedschaploze bedrading mogelijk (veldzijde).
  • Voor alle varianten kunnen de TOPJOB® S-verbindingsbruggen worden gebruikt.
  • Eenvoudig markeren met de WAGO smart

Meer informatie en bestellen

Wilt u meer informatie over WAGO TOPJOB® S rijgklemmen? Neem dan gerust contact op met uw Rexel-contactpersoon. 
U kunt ook bellen naar 088 500 70 00 of mailen naar info@rexel.nl.

Via de onderstaande knop kunt u de producten bestellen in onze webshop.

Naar de webshop

Lees meer over installatiemateriaal

Preflex, dé flexibele voorbedrade buis

Al 25 jaar lang zijn de producten van Preflex een begrip op het gebied van flexibele voorbedrade buizen. Met een productie van 100.000 km per jaar hebben de producten hun weg gevonden door Nederland en de rest van Europa.

Lees verder

Eldon wordt nVent HOFFMAN

Het is bij Eldon altijd onze visie geweest om een wereldwijde schakelkastleverancier te worden om zodoende onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

Lees verder

Busch-Axcent in 3 kleuren

Strakke lijnen en levendige, contrastrijke kleuren: het aanbod Busch-Axcent® schakelmateriaal is zo groot, dat er altijd een keuze te maken is die past bij het interieur.

Lees verder