BTicino deurcommunicatie, kies voor betrouwbaarheid

De nieuwe BTicino Classe 300 X13E binnenpost van Legrand Nederland is vanaf nu leverbaar. Deze binnenpost haalt het beste uit de combinatie van het vertrouwde BTicino 2-draadssysteem en de koppeling naar smartphone via Wi-Fi en het 3G/4G netwerk. Natuurlijk combineren deze binnenposten Italiaans design en esthetiek met veel gebruiksmogelijkheden. BTicino brengt hiermee betaalbare topklasse op de markt.

Verbinding tussen KNX en de Internet of Things wereld

Altijd verbonden met uw woning!
Via de speciale app kan men heel eenvoudig zien wie er voor de deur staat, ook als je niet thuis bent! De intercom wordt rechtstreeks aangesloten, net zoals een standaard binnenpost, op het 2-draadssysteem. Een systeem dat u technisch zeer goed kent en dat u gemakkelijk kunt installeren. Zowel in nieuwbouwprojecten, als in renovatie kan deze oplossing gebruikt worden.

Opvallend en discreet!
Deze nieuwe binnenposten zijn ‘opvallend discreet’. De handsfree binnenposten zijn uitgerust met een 7” LCD touchscreen en hebben een heel dun profiel van slechts 22,5 mm. Nog een pluspunt: de uitgebreide gebruiksmogelijkheden. Via een intuïtief menu zijn deze binnenpost eenvoudig bedienbaar. De eindklant vindt gemakkelijk zijn weg door alle geïntegreerde functies. Vier basisfuncties zijn ingesteld, als een soort sneltoets, zonder dat je de menu’s moet doorlopen. Zo hoeft men, bijvoorbeeld voor het openen van de deur, niet in het menu van het touchscreen gaan. En is het gemakkelijker in het gebruik voor mensen met een beperking.

De Classe 300 smart binnenposten zijn leverbaar in wit en antraciet, als opbouwversie, voor montage aan de muur of als tafelmodel. Daarnaast is er een
wit toestel met geheugenfunctie voor het registreren van de oproepen. Bovendien bestaan er ook kitversies, inclusief binnen-, buitenpost en voeding. Deze binnenposten werken perfect op het 2-draadssysteem van BTicino. Oudere binnenposten met hoorn kunnen hiermee moeiteloos worden vervangen.

Meer informatie en bestellen

Wilt u meer informatie over de Verbinding tussen KNX en de Internet of Things wereld? Neem dan gerust contact op met uw Rexel-contactpersoon. U kunt ook bellen naar 088 500 70 00 of mailen naar info@rexel.nl.

Via de onderstaande knop kunt u de producten bestellen in onze webshop.

Bekijk dit product in de webshop

Lees meer over datacom en beveiliging

Voldoe aan NEN1010 met aardlekbeveiliging Type B

Aardlekbeveiligingen beschermen ons tegen de risico’s van elektriciteit. Ze beschermen tegen elektrocutie en voorkomen schade aan apparatuur. NEN1010 schrijft in veel gevallen aardlekbeveiliging Type B voor. In dit artikel leggen wij u uit wanneer dit het geval is.

Lees verder