Buitenlamp met camera en intercom

In de huidige maatschappij waar alles draait om bereikbaarheid, internet en app’s heeft Sensor- en verlichtingsfabrikant STEINEL de CAMLight op de markt gebracht.

Intercomfunctie

Een op het eerste gezicht normale buitenlamp met een mooi design. Echter buiten de bekende sensortechnologie van STEINEL bevat deze lamp ook een camera met intercomfunctie. Uw klant kan 24/7 zien wie er voor uw deur staat en kan zelfs communiceren met diegene. Het maakt niet uit waar de huiseigenaar is – in de woonkamer of op vakantie.

Duurzaam

De CAMLight biedt veel meer dan licht en veiligheid alleen. De sensor geschakelde lamp van duurzaam aluminium is zoals we gewend zijn van Steinel, kwalitatief en hoogwaardig afgewerkt. Uiteraard werkt de lamp op ledverlichting wat ook nog goed is voor het milieu.

Direct contact

Door de ingebouwde Wi-Fi staat de CAMLight altijd in contact met de gebruiker via de geïnstalleerde gratis App (iOS en Android) op smartphone of tablet. Meteen als de 180° infraroodsensor met een bereik van 10 meter beweging registreert, wordt het licht aangeschakeld en ontvangt de gebruiker via de app een bericht. De verstelbare camera stuurt via de app een live HD-verbinding van de entree naar mobiele apparaten en er is zelfs de mogelijkheid tot interactie. Ook worden de beelden bewaard op een in de lamp geïnstalleerde SD-kaart, direct als er beweging is gesignaleerd.

Naast de geïntegreerde camera functie biedt de CAMLight natuurlijk ook alle andere voordelen:

  • Een mooi tijdloos design met een aluminium voet en mooi opaal glazen kap
  • 180° sensor met een reikwijdte van 10 meter
  • Basislicht functie traploos instelbaar van 0 – 40%
  • Geïntegreerde LED verlichting met een mooie lichtkleur van 3000K
  • Soft-light start functie
  • Lichtopbrengst van 855 lm bij een verbruik van slechts 14,3W (incl. Wi-Fi)
  • Schemerinstelling van 10 – 10000 lux
  • Nalooptijd instelbaar op 1 minuut / 3 minuten / 10 minuten of 15 minuten
  • 3 jaar complete functioneringsgarantie

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de buitenlamp met camera en intercom? Neem dan gerust contact op met uw Rexel-contactpersoon. U kunt ook bellen naar 088 500 70 00 of mailen naar info@rexel.nl.

Lees meer over datacom en beveiliging

Voldoe aan NEN1010 met aardlekbeveiliging Type B

Aardlekbeveiligingen beschermen ons tegen de risico’s van elektriciteit. Ze beschermen tegen elektrocutie en voorkomen schade aan apparatuur. NEN1010 schrijft in veel gevallen aardlekbeveiliging Type B voor. In dit artikel leggen wij u uit wanneer dit het geval is.

Lees verder