‘In control’ met de nieuwe tijdschakelklokken van Hager

De tijd dat u elke tijdschakelklok in een woning of kantoor afzonderlijk moest instellen, is allang voorbij. Moderne gebouwen en het hedendaagse leven vragen nu eenmaal om professionele apparaten waarvan u de programma’s uitgebreid kunt personaliseren. Bovendien is geen week hetzelfde. Daarom moeten instellingen ook simpel aan te passen zijn.

De professionals van Hager komen met een nieuwe, vereenvoudigde lijn tijdschakelklokken die u ook op afstand via de Hager Mood App programmeert. Efficiënter in gebruik, eenvoudiger te bedienen en slimmer dan voorheen. De nieuwe producten besparen de installateur waardevolle tijd. En de gebruiker? Die wordt niet gehinderd door ingewikkelde techniek, maar kan na installatie ook zelf aan de slag.

Flexibiliteit en gebruiksgemak voor installateur en gebruiker

Zonsopgang en -ondergang, vakantieperiodes, feestdagen en schrikkeljaren? De nieuwe tijdschakelklokken van Hager passen zichzelf hier automatisch op aan. De volgende generatie producten brengt de flexibiliteit die u nodig heeft in een druk werkschema en levert een zorgeloze gebruikerservaring. Complexe programma’s instellen nog vóór installatie? Zo gedaan. Uitzonderingen inbouwen? Kan ook. Instellingen aanpassen op afstand? Geen probleem. De Bluetooth-aansluiting van de nieuwe tijdschakelklokken voorziet in alle behoeften en bespaart u tijd.

Nieuwe generatie: vereenvoudigde productlijn, meer mogelijkheden

Om de keuze nog makkelijker te maken heeft Hager de serie tijdschakelklokken en schemerschakelaars teruggebracht van meer dan 20 naar 4 modellen. Zonder in te boeten op de bewezen functionaliteiten van de vorige lijn. Sterker nog: de nieuwe generatie herbergt naast die functies ook de allerlaatste technologie voor meer gebruiksgemak. Door de lijn te versimpelen, kiest u altijd het product dat aansluit op de specifieke situatie van een klant. Of u nu een tijdschakelklok zoekt voor de buitenverlichting bij een appartementencomplex, voor het aan- en uitschakelen van etalageverlichting, voor het controleren en instellen van automatische sloten bij openbare gebouwen of extra veiligheid wil creëren rondom een woning.

Dankzij deze details besparen zowel installateur als gebruiker kostbare tijd:

  • Installatie? Zo gepiept. Via het overzichtelijke dashboard van de Hager Mood App regelt u programma’s nog voor de installatie in. Dankzij de uitgebreide functionaliteiten stelt u programma’s samen die precies aansluiten op de voorkeuren van uw klant. Tijdens installatie synchroniseert de tijdschakelklok direct met de app. Wil de klant het uiteindelijk toch anders? Voorkeuren zijn in diezelfde app zó bijgesteld. Waar en wanneer u maar wilt.
  • Nog slimmer met de juiste accessoires. Met een Bluetooth-key bestuurt u de tijdschakelklok op afstand. Optionele lichtsensoren detecteren automatisch de hoeveelheid licht in een bepaalde omgeving, wat meegenomen kan worden als voorwaarde in het schakelprogramma. 
  • De Astro Mode weet precies waar de tijdschakelklok zich bevindt en genereert automatisch de juiste instellingen voor zonsopgang en -ondergang.
  • Precisie tot op de seconde nauwkeurig. Een geïntegreerde real-time klok zorgt dat het systeem altijd de exacte tijd aangeeft. Zakt de temperatuur ver onder nul of valt de netspanning even weg? Onze tijdschakelklok werkt met een secondenverlies van slechts 90 seconden per jaar. Zelf bijstellen is in principe niet nodig. Het systeem synchroniseert met de werkelijke tijd zodra het apparaat met Bluetooth verbindt.
  • Dataveiligheid als voorwaarde. Uiteraard is alle data beveiligd en privé. Ook wanneer u gegevens via de app verzendt. Toch delen met collega’s of klanten? Via de beveiligde myHager-cloud stuurt u data door zonder dat iemand anders erbij kan.
  • Toekomstbestendig dankzij regelmatige software-updates. Via de Hager Mood App zijn toekomstige functionaliteiten eenvoudig te downloaden op de tijdschakelklok (modellen: (EGN100/200/400) en direct te gebruiken.
  • Te combineren met quicklink-opzetmodules. Maak de tijdschakelklok nog slimmer door hem via quicklink te koppelen aan een schakelaar of afstandsbediening.
Bekijk in de webshop

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de nieuwe tijdschakelklokken van Hager? Neem dan gerust contact op met een vestiging bij u in de buurt of stuur een e-mail naar info@rexel.nl

Lees meer over installatietechniek

Schneider Electric en PVX Multimount certificeren kabeldraagsysteem

Schneider Electric en PVX Multimount hebben de handen ineengeslagen om het veel gebruikte kabeldraagsysteem te certificeren. Het integrale kabeldraagsysteem, bestaande uit Performa Zinc+ draadgoot in combinatie met de PVX Multimount, het montagesysteem voor draadgoot en/of buis op platte daken, is in een windtunnel getest en gecertificeerd door het geaccrediteerde adviesbureau Peutz.

Lees verder

Testadapterset voor laadstations

Bij het testen van laadstations moeten de resultaten nauwkeurig en herhaaldelijk de werkelijke laadprocessen weergeven. Daarom moet een elektrisch voertuig tijdens het testen bij een laadstation worden gesimuleerd, omdat het laadstation geen laadspanning zal afgeven zonder dat een voertuig wordt gesimuleerd.  

Lees verder

JUNG contactdozen met USB

De nieuwe JUNG contactdozen met beschermingscontact en geïntegreerde USB-aansluiting(en) laden elke accu snel weer op zonder de contactdoos in beslag te nemen. De variant met JUNG Quick Charge heeft een laadvermogen tot 18W en laadt bijvoorbeeld een iPhone 11 binnen slechts 105 minuten op.

Lees verder

Preflex, dé flexibele voorbedrade buis

Al 25 jaar lang zijn de producten van Preflex een begrip op het gebied van flexibele voorbedrade buizen. Met een productie van 100.000 km per jaar hebben de producten hun weg gevonden door Nederland en de rest van Europa.

Lees verder