MENNEKES AMTRON® Compact 2.0 thuislader

Compact. Praktisch. Premium. MENNEKES introduceert een aantal nieuwe modellen van de enorm populaire AMTRON® Compact thuislader: de AMTRON® Compact 2.0 focust zich op het essentiële en de AMTRON® Compact 2.0 S biedt vele extra’s.

AMTRON® Compact 2.0: focus op het essentiële

De AMTRON® Compact 2.0 is de doorontwikkelde versie van de AMTRON® Compact zoals we die kennen: compact en gebruiksvriendelijk, maar nu met een veel gevraagde, langere kabel van 7,5 meter. Naast de 11 kW uitvoering is er nu ook een 22kW uitvoering leverbaar. De focus blijft op het essentiële: stekker insteken, laden en klaar. Er is geen autorisatie vereist.

AMTRON® Compact 2.0 S: met vele extra’s

De twee nieuwe modellen AMTRON® Compact 2.0 S (11 kW of 22 kW) onderscheiden zich naast de langere kabel van 7,5 meter ook door middel van autorisatie met RFID, waardoor ongeoorloofde toegang tot de lader wordt voorkomen.

props.field_video &&

Energiemanagement

Door de AMTRON® Compact 2.0 S te combineren met de nieuwe energiemeter voor blackoutbeveiliging en het laden op zonne-energie (artikelnr. 18626) wordt het toepassen van energiemanagement mogelijk. Zo kan de lader de stroom die opgewekt wordt door zonnepanelen optimaal benutten en wordt elektrisch rijden nog duurzamer!

Nieuwe accessoires

Naast de meter voor energiemanagement (artikelnr. 18626) introduceert MENNEKES nog twee nieuwe accessoires. De configuratiekabel (artikelnr. 18625) is nodig voor geavanceerde configuratie, diagnostiek en software-updates. Met de type 2 overspanningsbeveiliging (artikelnr. 18630) worden lader en auto beschermd tegen de gevolgen van blikseminslag.

Bekijk in de webshop

Meer informatie

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met een vestiging bij u in de buurt of stuur een e-mail naar [email protected]

Neem contact op

Lees meer over duurzame oplossingen

Aftermovie eMobility of the Future 2022 NL - Schneider Electric

Tijdens een uniek event op het circuit in Zandvoort, onthulde Schneider Electric onlangs de nieuwe laadpaal EVlink Pro AC. Een laadstation die elektrische voertuigen zorgeloos laadt en slim omgaat met energie. De laadstations zijn circulair ontworpen met een zo klein mogelijke impact tijdens productie.

Lees verder