Ontdek de outdoor heaters van Herschel

De vraag naar outdoor verwarmingen is de laatste tijd flink gegroeid. Mensen kiezen er steeds vaker voor om hun leefruimtes buiten te verbeteren en hun tijd buitenshuis te maximaliseren met de toevoeging van terrasverwarming. Herschel Infrared is marktleider voor elektrische infraroodverwarming en biedt het breedste assortiment energiezuinige, stijlvolle, hoogwaardige buitenverwarmingen. Ze vormen niet alleen de meest efficiënte oplossing, waarbij de warmteafgifte precies daar wordt gericht waar deze nodig is, maar ze zijn in combinatie met hernieuwbare energie ook de meest milieuvriendelijke vorm van buitenverwarming. Gegarandeerd een uiterst comfortabel warmteniveau. Haal het maximum uit uw buitenleven met Herschel Infrarood verwarming.

Herschel Hawaii infrarood verwarming

De prachtige Herschel Hawaii is het perfecte hangende toestel voor het verwarmen van buitenruimtes onder een overkapping. De aan het plafond gemonteerde Hawaii heeft een stijlvol, rond ontwerp dat ideaal is om 360 graden gerichte warmtedekking te garanderen. De duurzame carbon verwarmingslamp produceert een zeer aangenaam warmteniveau en het zacht oranje, niet-verblindende licht creëert de ultieme comfortabele oplossing om onder te zitten, waarbij de intensiteit van ongemakkelijke hitte wordt vermeden die bij andere oplossingen op de markt wordt gezien. De Hawaii kan ook binnenshuis worden gebruikt in tuinkamers, tuinhuisjes, openbare zalen en restaurants. Geschikt voor buitengebruik het hele jaar door.

Commerciële settings

De ideale verwarmingsoplossing voor de horeca.

Creëer buitenruimtes met de wow-factor waar uw klanten van kunnen genieten. Ongeacht de grootte of stijl van uw ruimte, Herschel biedt een keuze uit heaters die zowel aan de muur als aan het plafond kunnen worden gemonteerd, evenals vrijstaande modellen, die allemaal een comfortabele, warme omgeving voor uw klanten zullen creëren. Kies uit ons assortiment stijlvolle outdoor verwarmingen, verkrijgbaar in meerdere afwerkingen en ontwerpen - Herschel zorgt ervoor dat esthetiek net zo belangrijk is als comfort en prestaties. U kunt uw buitenruimte eenvoudig transformeren met ons assortiment veelzijdige verwarmingsoplossingen.

Residentiële settings

De designerreeks heaters van Herschel voegt een vleugje klasse toe aan outdoor ruimtes, perfect om te genieten van lange, gezellige avonden buiten. Maak van uw terras of tuin een plek waar u het hele jaar van kunt genieten. Verleng uw zomeravonden buiten met de coolste en modernste designs die er zijn. Herschel biedt het breedste assortiment stijlvolle heaters op de markt met een scala aan wand-, plafond- en draagbare opties. Herschel is toonaangevend op het vlak van ontwerp, comfort en prestaties van outdoor infrarood verwarmingen en dit aan een betaalbare prijs.

Meer informatie

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met een vestiging bij u in de buurt of stuur een e-mail naar info@rexel.nl

Neem contact op

Lees meer over duurzame oplossingen

Dimplex Edel Lucht-Water Warmtepompboilers

De Dimplex Edel Warmtepompboilers zijn een goede warmtapwater oplossing voor nieuwbouw- en renovatieprojecten. De warmtepomp van de Edel onttrekt energie uit de lucht en zet deze om in verwarming van tapwater. Met een COP die varieert van 2,34 tot 3,10 (afhankelijk van de buitentemperatuur en het model) kan een aantrekkelijke energie- en geld besparing worden bereikt.

Lees verder

Kunststof in FlatFix Fusion

De FlatFix Fusion-lijn is sinds 2014 op de markt en was het eerste modulaire montagesysteem voor platte daken van Esdec. Door de standaard meteen hoog te zetten, zowel op flexibiliteit als op afwerking en verwerking, heeft dit montagesysteem zijn plek verdiend in de markt. 

Lees verder

Systeem 55 PV-ready groepenkasten hebben KEMA-KEUR voor veilig aansluiten van zonnepanelen

Om in te spelen op het toenemend aantal PV-installaties voor woonhuizen, heeft Eaton het assortiment groepenkasten voor residentiële toepassingen uitgebreid met Systeem 55 PV-ready groepenkasten. Deze groepenkasten zijn speciaal ontworpen voor de mogelijk hogere stromen in de groepenkast en zijn geschikt voor het aansluiten van zowel PV als belastingen met een hogere gelijktijdigheid, naast de traditionele eindgroepen.

Lees verder

Temperatuurberekening voor PV-toepassingen is essentieel!

Een verdeelinrichting voor een PV-installatie produceert al gauw 2 tot 3 keer zoveel warmte waardoor inwendige temperaturen extreem kunnen oplopen en de continuïteit en veiligheid niet meer gewaarborgd zijn. Voor het ontwerpen van veilige verdeelkasten is een temperatuurberekening dan ook essentieel!

Lees verder

Nieuwe configuratie: Flatfix Wave Entry

Esdec, wereldwijd leverancier van dakgebonden montagesystemen voor zonnepanelen, lanceert een nieuwe configuratie van het FlatFix Wave systeem: FlatFix Wave Entry. Deze configuratie stelt de kleinere professionele installateur in staat om de markt van kleinere en middelgrote commerciële daken te betreden.

Lees verder