SolarEdge Wireless Gateway, altijd verbinding

Met de SolarEdge Wireless Gateway heeft de omvormer altijd verbinding. Ook nadat uw klant het wifi-wachtwoord heeft gewijzigd. Deze Wireless Gateway zal de standaard draadloze oplossing worden in de toekomst voor nieuwe installaties.

De Wireless Gateway wordt verbonden met het internet via een vaste ethernetkabel. Vervolgens maakt de Wireless Gateway gebruik van het gesloten interne wifinetwerk van de omvormer. Ook als het thuisnetwerk van uw klant wijzigt, blijft deze verbinding met de SolarEdge monitor-servers bestaan. Dit bespaart u als installateur weer een servicebezoek aan uw klant.

Er wordt een antenne meegeleverd met de Wireless Gateway. Deze monteert u op de omvormer voor een stabiele verbinding zodat storingen tot een minimum worden beperkt. Er kunnen maximaal acht omvormers in één netwerk worden geplaatst.

props.field_video &&

Diverse configuraties

Er zijn diverse configuraties mogelijk.

Scenario A: Enkele omvormer, draadloze verbinding met optionele repeaters

  • 1 x Wireless Gateway
  • 1 of 2 x Wireless-repeater voor uitbreiding van het draadloos-bereik

Scenario B: Meerdere omvormers, draadloze verbinding

  • 1 x Wireless Gateway
  • Optioneel Wireless-repeaters

Scenario C: Meerdere omvormers, wifipunt naar multipunt

  • 1 x Wireless Gateway
  • Optioneel Wireless-repeaters

Bekijk de producten in de webshop

SolarEdge Wireless Gateway voor omvormers met SetApp configuratie

Bekijk in de webshop

SolarEdge Wireless Versterker voor omvormers met SetApp configuratie

Bekijk in de webshop

Meer informatie

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met een vestiging bij u in de buurt of stuur een e-mail naar info@rexel.nl

Neem contact op

Lees meer over duurzame oplossingen

Dimplex Edel Lucht-Water Warmtepompboilers

De Dimplex Edel Warmtepompboilers zijn een goede warmtapwater oplossing voor nieuwbouw- en renovatieprojecten. De warmtepomp van de Edel onttrekt energie uit de lucht en zet deze om in verwarming van tapwater. Met een COP die varieert van 2,34 tot 3,10 (afhankelijk van de buitentemperatuur en het model) kan een aantrekkelijke energie- en geld besparing worden bereikt.

Lees verder

Kunststof in FlatFix Fusion

De FlatFix Fusion-lijn is sinds 2014 op de markt en was het eerste modulaire montagesysteem voor platte daken van Esdec. Door de standaard meteen hoog te zetten, zowel op flexibiliteit als op afwerking en verwerking, heeft dit montagesysteem zijn plek verdiend in de markt. 

Lees verder

Systeem 55 PV-ready groepenkasten hebben KEMA-KEUR voor veilig aansluiten van zonnepanelen

Om in te spelen op het toenemend aantal PV-installaties voor woonhuizen, heeft Eaton het assortiment groepenkasten voor residentiële toepassingen uitgebreid met Systeem 55 PV-ready groepenkasten. Deze groepenkasten zijn speciaal ontworpen voor de mogelijk hogere stromen in de groepenkast en zijn geschikt voor het aansluiten van zowel PV als belastingen met een hogere gelijktijdigheid, naast de traditionele eindgroepen.

Lees verder

Ontdek de outdoor heaters van Herschel

De vraag naar outdoor verwarmingen is de laatste tijd flink gegroeid. Mensen kiezen er steeds vaker voor om hun leefruimtes buiten te verbeteren en hun tijd buitenshuis te maximaliseren met de toevoeging van terrasverwarming. Herschel Infrared is marktleider voor elektrische infraroodverwarming en biedt het breedste assortiment energiezuinige, stijlvolle, hoogwaardige buitenverwarmingen.

Lees verder

Temperatuurberekening voor PV-toepassingen is essentieel!

Een verdeelinrichting voor een PV-installatie produceert al gauw 2 tot 3 keer zoveel warmte waardoor inwendige temperaturen extreem kunnen oplopen en de continuïteit en veiligheid niet meer gewaarborgd zijn. Voor het ontwerpen van veilige verdeelkasten is een temperatuurberekening dan ook essentieel!

Lees verder