Vijf jaar extra volledige garantie op uw SMA omvormer thuis* – gratis

Residentiële omvormers die vanaf 1 april 2021 in bedrijf worden gesteld in België, Nederland en Luxemburg genieten van 5 jaar volledige fabrieksgarantie extra bij productregistratie. Het registratieportaal is nu open!

Ontdek de deelnemende producten

De volgende omvormers komen in aanmerking:

 • Sunny Boy 1.5/2.0/2.5 VL-40
   
 • Sunny Boy 3.0-6.0 AV-41
   
 • Sunny Tripower 3.0-6.0 AV-40
   
 • Sunny Tripower 8.0/10.0 AV-40
   
 • Sunny Island 4.4/6.0/8.0 M-13
   
 • Sunny Boy Storage 2.5 VL-10
   
 • Sunny Boy Storage 3.7/5.0/6.0 – 10

Dubbel zo geruststellend!

U leest het goed: u krijgt nog eens vijf jaar garantie - gratis. SMA slaagt er telkens opnieuw in om u service van topkwaliteit en duurzaam vermogen te leveren.

Geen verborgen kosten, geen eindeloze lijst van uitzonderingen. Met SMA bent u en uw klant volledig gerustgesteld. Geniet van de 5 jaar extra volledige garantie* , gratis.

Wat betekent volledige garantie? Wanneer er toch onverwachts iets fout gaat, dekt SMA de vervanging van de omvormer met up-to-date firmware, de logistieke kosten, en biedt SMA de installateur een servicebijdrage.

U geniet dan ook van 5 jaar extra SMA Smart Connected, de gratis en automatische storingmonitoring van SMA:

✔️ Servicekosten tot 60% verlaagd

✔️ Reductie van reiskosten

✔️ Minimale uitvaltijd van het SMA systeem van uw klant

✔️ Nog 5 jaar gemoedsrust, voor u en uw klant

Er moet slechts één eenvoudige handeling verricht worden.

De registratie moet binnen 12 maanden na de inbedrijfstellingsdatum plaatsvinden en kan worden aangevraagd door de eigenaar van de zonnestroominstallatie (geadviseerd). Als installateur kunt u ook de registratieprocedure in gang zetten, maar dan wordt er steeds een goedkeuring vereist van de eindklant.

Hulp nodig om te registreren?

Klik hier voor een stappenplan voor de huiseigenaar en hier voor een stappenplan voor u als installateur.

Download de flyer voor meer informatie over het registratieproces

Meer informatie

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met een vestiging bij u in de buurt of stuur een e-mail naar info@rexel.nl

Neem contact op

Lees meer over duurzame oplossingen

Impact van grotere panelen op montagesystemen

Zonnepanelen worden steeds groter (breder en langer) omdat de wafers waaruit een paneel bestaat steeds groter worden. Daardoor veranderen dus ook de gemiddelde paneelafmetingen. Voor grote commerciële plat dak projecten zien we dat de panelen vooral langer en breder worden. Hier worden de panelen op het dak gehesen en met meerdere installateurs gemonteerd.

Lees verder

Dimplex Edel Lucht-Water Warmtepompboilers

De Dimplex Edel Warmtepompboilers zijn een goede warmtapwater oplossing voor nieuwbouw- en renovatieprojecten. De warmtepomp van de Edel onttrekt energie uit de lucht en zet deze om in verwarming van tapwater. Met een COP die varieert van 2,34 tot 3,10 (afhankelijk van de buitentemperatuur en het model) kan een aantrekkelijke energie- en geld besparing worden bereikt.

Lees verder

Kunststof in FlatFix Fusion

De FlatFix Fusion-lijn is sinds 2014 op de markt en was het eerste modulaire montagesysteem voor platte daken van Esdec. Door de standaard meteen hoog te zetten, zowel op flexibiliteit als op afwerking en verwerking, heeft dit montagesysteem zijn plek verdiend in de markt. 

Lees verder

Systeem 55 PV-ready groepenkasten hebben KEMA-KEUR voor veilig aansluiten van zonnepanelen

Om in te spelen op het toenemend aantal PV-installaties voor woonhuizen, heeft Eaton het assortiment groepenkasten voor residentiële toepassingen uitgebreid met Systeem 55 PV-ready groepenkasten. Deze groepenkasten zijn speciaal ontworpen voor de mogelijk hogere stromen in de groepenkast en zijn geschikt voor het aansluiten van zowel PV als belastingen met een hogere gelijktijdigheid, naast de traditionele eindgroepen.

Lees verder

Ontdek de outdoor heaters van Herschel

De vraag naar outdoor verwarmingen is de laatste tijd flink gegroeid. Mensen kiezen er steeds vaker voor om hun leefruimtes buiten te verbeteren en hun tijd buitenshuis te maximaliseren met de toevoeging van terrasverwarming. Herschel Infrared is marktleider voor elektrische infraroodverwarming en biedt het breedste assortiment energiezuinige, stijlvolle, hoogwaardige buitenverwarmingen.

Lees verder