Vijf jaar extra volledige garantie op uw SMA omvormer thuis* – gratis

Residentiële omvormers die vanaf 1 april 2021 in bedrijf worden gesteld in België, Nederland en Luxemburg genieten van 5 jaar volledige fabrieksgarantie extra bij productregistratie. Het registratieportaal is nu open!

Ontdek de deelnemende producten

De volgende omvormers komen in aanmerking:

 • Sunny Boy 1.5/2.0/2.5 VL-40
   
 • Sunny Boy 3.0-6.0 AV-41
   
 • Sunny Tripower 3.0-6.0 AV-40
   
 • Sunny Tripower 8.0/10.0 AV-40
   
 • Sunny Island 4.4/6.0/8.0 M-13
   
 • Sunny Boy Storage 2.5 VL-10
   
 • Sunny Boy Storage 3.7/5.0/6.0 – 10

Dubbel zo geruststellend!

U leest het goed: u krijgt nog eens vijf jaar garantie - gratis. SMA slaagt er telkens opnieuw in om u service van topkwaliteit en duurzaam vermogen te leveren.

Geen verborgen kosten, geen eindeloze lijst van uitzonderingen. Met SMA bent u en uw klant volledig gerustgesteld. Geniet van de 5 jaar extra volledige garantie* , gratis.

Wat betekent volledige garantie? Wanneer er toch onverwachts iets fout gaat, dekt SMA de vervanging van de omvormer met up-to-date firmware, de logistieke kosten, en biedt SMA de installateur een servicebijdrage.

U geniet dan ook van 5 jaar extra SMA Smart Connected, de gratis en automatische storingmonitoring van SMA:

✔️ Servicekosten tot 60% verlaagd

✔️ Reductie van reiskosten

✔️ Minimale uitvaltijd van het SMA systeem van uw klant

✔️ Nog 5 jaar gemoedsrust, voor u en uw klant

Er moet slechts één eenvoudige handeling verricht worden.

De registratie moet binnen 12 maanden na de inbedrijfstellingsdatum plaatsvinden en kan worden aangevraagd door de eigenaar van de zonnestroominstallatie (geadviseerd). Als installateur kunt u ook de registratieprocedure in gang zetten, maar dan wordt er steeds een goedkeuring vereist van de eindklant.

Hulp nodig om te registreren?

Klik hier voor een stappenplan voor de huiseigenaar en hier voor een stappenplan voor u als installateur.

Download de flyer voor meer informatie over het registratieproces

Meer informatie

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met een vestiging bij u in de buurt of stuur een e-mail naar info@rexel.nl

Neem contact op

Lees meer over duurzame oplossingen

Dimplex Edel Lucht-Water Warmtepompboilers

De Dimplex Edel Warmtepompboilers zijn een goede warmtapwater oplossing voor nieuwbouw- en renovatieprojecten. De warmtepomp van de Edel onttrekt energie uit de lucht en zet deze om in verwarming van tapwater. Met een COP die varieert van 2,34 tot 3,10 (afhankelijk van de buitentemperatuur en het model) kan een aantrekkelijke energie- en geld besparing worden bereikt.

Lees verder

Kunststof in FlatFix Fusion

De FlatFix Fusion-lijn is sinds 2014 op de markt en was het eerste modulaire montagesysteem voor platte daken van Esdec. Door de standaard meteen hoog te zetten, zowel op flexibiliteit als op afwerking en verwerking, heeft dit montagesysteem zijn plek verdiend in de markt. 

Lees verder

Systeem 55 PV-ready groepenkasten hebben KEMA-KEUR voor veilig aansluiten van zonnepanelen

Om in te spelen op het toenemend aantal PV-installaties voor woonhuizen, heeft Eaton het assortiment groepenkasten voor residentiële toepassingen uitgebreid met Systeem 55 PV-ready groepenkasten. Deze groepenkasten zijn speciaal ontworpen voor de mogelijk hogere stromen in de groepenkast en zijn geschikt voor het aansluiten van zowel PV als belastingen met een hogere gelijktijdigheid, naast de traditionele eindgroepen.

Lees verder

Ontdek de outdoor heaters van Herschel

De vraag naar outdoor verwarmingen is de laatste tijd flink gegroeid. Mensen kiezen er steeds vaker voor om hun leefruimtes buiten te verbeteren en hun tijd buitenshuis te maximaliseren met de toevoeging van terrasverwarming. Herschel Infrared is marktleider voor elektrische infraroodverwarming en biedt het breedste assortiment energiezuinige, stijlvolle, hoogwaardige buitenverwarmingen.

Lees verder

Temperatuurberekening voor PV-toepassingen is essentieel!

Een verdeelinrichting voor een PV-installatie produceert al gauw 2 tot 3 keer zoveel warmte waardoor inwendige temperaturen extreem kunnen oplopen en de continuïteit en veiligheid niet meer gewaarborgd zijn. Voor het ontwerpen van veilige verdeelkasten is een temperatuurberekening dan ook essentieel!

Lees verder

Nieuwe configuratie: Flatfix Wave Entry

Esdec, wereldwijd leverancier van dakgebonden montagesystemen voor zonnepanelen, lanceert een nieuwe configuratie van het FlatFix Wave systeem: FlatFix Wave Entry. Deze configuratie stelt de kleinere professionele installateur in staat om de markt van kleinere en middelgrote commerciële daken te betreden.

Lees verder

SolarEdge Wireless Gateway, altijd verbinding

Met de SolarEdge Wireless Gateway heeft de omvormer altijd verbinding. Ook nadat uw klant het wifi-wachtwoord heeft gewijzigd. Deze Wireless Gateway zal de standaard draadloze oplossing worden in de toekomst voor nieuwe installaties.

Lees verder

BENG: zo werkt Nederland aan een energieneutrale toekomst

In 2050 moet de energievoorziening in Nederland bijna helemaal duurzaam en CO2-neutraal zijn. Belangrijk is dus dat we in 2030 al een grote sprong vooruit gemaakt hebben. De woning- en utiliteitsnieuwbouw speelt hierin een grote rol. Daarom moeten nieuwbouwvergunningen vanaf 1 januari 2021 voldoen aan de eisen van bijna energieneutrale gebouwen (BENG). 

Lees verder