Eaton RMQ Flat Design: ruimtebesparend bedieningsconcept

De nieuwe ruimtebesparende bedienings- en signaleringsapparatuur RMQ Flat Design bestaat uit RMQ Flat Front en RMQ Flat Rear. De beide Flat Design producten bieden machinebouwers de vrijheid voor een uniek en compact machineontwerp en kunnen worden gecombineerd met de bestaande RMQ Titan serie.

RMQ Flat Front

RMQ Flat Front apparaten worden niet alleen gekenmerkt door een aantrekkelijk en strak design, maar ook door het verfijnde montagesysteem RMQ-AFX. Deze elementen zijn ontworpen voor 30 mm gaten met of zonder antirotatie uitsparing. De RMQ-AFX is standaard voorzien van een anti-rotatienok die desgewenst verwijderd kan worden. Wanneer deze wordt verwijderd maken de rechte randen van het RMQ-AFX montageblok het mogelijk de uitlijning enigszins aan te passen. Als tenslotte de gekartelde moer wordt aangedraaid, zorgt het veerelement in de RMQ-AFX voor een juiste aanpassing aan de plaatdikte. Het productportfolio is zeer uitgebreid en bestaat onder andere uit: drukknoppen, signaleringslampen, sleutelschakelaars, joysticks, USB- aansluitingen en potentiometers. Er is ook een encoder beschikbaar met een draai- en drukbediening. Alle RMQ Flat Front producten zijn verkrijgbaar met een hoge beschermingsgraad oplopend tot IP69K en voorzien van internationale goedkeuringen.

props.field_video &&

Voordelen:

  • Vlakke montage die kan worden gebruikt om slanke machines te ontwerpen
  • Gebruikersvriendelijke overgang tussen besturingssectie en machine
  • Eenvoudige montage
  • Eenvoudige reiniging

Meer informatie en bestellen

Wilt u meer informatie over het Eaton RMQ flat design? Neem dan gerust contact op met uw Rexel-contactpersoon. U kunt ook bellen naar 088 500 70 00 of mailen naar info@rexel.nl.

Via de onderstaande knop kunt u de producten bestellen in onze webshop.

Naar artikelen in de webshop

Lees meer over paneelbouw en industrie