Een gestroomlijnde wandgoot die past bij elk project

Een wirwar van kabels op kantoor? Daar zit niemand op te wachten. In een moderne werkomgeving horen flexibel verplaatsbare aansluitingen voor energie en data. En die oplossing hoort er ook nog eens gestroomlijnd uit te zien. De nieuwe strak vormgegeven wandgoot van Hager past bij alle eisen waaraan een moderne kantooromgeving moet voldoen. Het tehalit BR65-systeem is een alleskunner die geschikt is voor elk project en ieder kantoor. Of het nu gaat om een traditionele opstelling of een kantoor vol flexplekken.

Groot of klein project: deze wandgoot is ideaal voor eenmansmontage

Werkt u zelfstandig aan een kleiner project? Weet u dat er bij deze installatie in de toekomst weinig wijzigingen qua energie- en datadistributie komen? Dan is deze wandgoot de perfecte keus. Maar ook in grotere projecten voelt de kunststoffen BR65 zich thuis. Tijd is immers geld. En deze allrounder leent zich uitstekend voor snelle eenmansmontage. Waarom? Door de geïntegreerde en bovendien uitschuifbare koppelingen is het monteren zo gepiept. Daarnaast werkt u als monteur tijdens het installeren met minder losse onderdelen dan wanneer u aan de slag gaat met traditionele wandgoten. Ook dat scheelt behoorlijk wat tijd. Nog zo’n tijdsvoordeel: kunststof kunt u knippen en geeft geen vervelende spaantjes zoals bij het zagen van metaal. En het opruimen? Dat gaat ook stukken sneller.

Licht van gewicht en in drie kleuren verkrijgbaar

U bent vast al bekend met ons stalen wandgootsysteem BRS. De BR65 is ermee te vergelijken, vooral vanwege de identieke maatvoering van 65 mm. Maar, verschil moet er zijn. Wat deze wandgoot – behalve het materiaal – anders maakt? Dit strak afgewerkte kunststof wandgootsysteem is licht van gewicht en heeft die zo gewilde snellere montagemogelijkheden. De wandgoot is bovendien verkrijgbaar in drie kleuren, waaronder stoer grafietzwart (RAL9011). Past dat niet bij u werkplek? Dan is ook verkeerswit (RAL9016) of lichtgrijs (RAL7035) een optie.

Met deze onderscheidende details trekken we u over de streep:

Een universeel bovendeel
Nog niet overtuigd? We laten dan graag de details voor zich spreken. De BR65 is verkrijgbaar in vier verschillende afmetingen: 100 mm, 130 mm, 170 mm en 210 mm. Er is dus altijd een maat die precies past bij de hoeveelheid kabels die u gebruikt bij uw project. Zo blijft uw bekabeling ook mooi compact. Alle maten worden standaard geleverd met een universeel deksel van 80 mm. Het resultaat? Een strakkere look & feel en u heeft geen extra afdekkingen nodig tijdens installatie. Dat bespaart u – samen met de geïntegreerde koppelingen – waardevolle installatietijd.

Naadloze aansluiting op bestaand schakelmateriaal
De BR65 sluit naadloos aan op het bestaande programma voor stekerbare inbouwcomponenten ‘ecoline’ en afdekramen. Aansluiten met normale bekabeling kan natuurlijk ook. Zo creëert u een elektrische aansluiting die in elke situatie of bij uw werkwijze past. Nog een voordeel: u kunt al het standaard Berker-design schakelmateriaal koppelen aan deze wandgoot. Ook de populaire Q3-serie.

Snel en perfect aanpassen aan allerlei ruimte-indelingen
Onmogelijke hoeken? Dat is voor deze veelzijdige en flexibele wandgoot geen probleem. Hoeken heeft u zo gemaakt. De verschillende hulpstukken voor de BR65 klikt u in enkele seconden op de basis. Daarnaast zijn er in-hoek-verstelbare componenten (+/- 5 °) beschikbaar. Daarmee past u de goot aan elke ruimte-indeling aan.

Meer informatie en bestellen

Wilt u meer informatie over de Hager wandgoot? Neem dan gerust contact op met uw Rexel-contactpersoon. U kunt ook bellen naar 088 500 70 00 of mailen naar info@rexel.nl.

Via de onderstaande knop kunt u de producten bestellen in onze webshop.

Naar de webshop

Lees meer over installatiemateriaal

Preflex, dé flexibele voorbedrade buis

Al 25 jaar lang zijn de producten van Preflex een begrip op het gebied van flexibele voorbedrade buizen. Met een productie van 100.000 km per jaar hebben de producten hun weg gevonden door Nederland en de rest van Europa.

Lees verder

Eldon wordt nVent HOFFMAN

Het is bij Eldon altijd onze visie geweest om een wereldwijde schakelkastleverancier te worden om zodoende onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

Lees verder

Busch-Axcent in 3 kleuren

Strakke lijnen en levendige, contrastrijke kleuren: het aanbod Busch-Axcent® schakelmateriaal is zo groot, dat er altijd een keuze te maken is die past bij het interieur.

Lees verder