Eldon wordt nVent HOFFMAN

Het is bij Eldon altijd onze visie geweest om een wereldwijde schakelkastleverancier te worden om zodoende onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Deze visie wordt nu realiteit.

Eldon en nVent Hoffman hebben hun krachten gebundeld

nVent HOFFMAN en Eldon vullen elkaar op meerdere niveaus goed aan. Het is daarom volkomen logisch om deze twee sterke merken van schakelkasten te combineren. Om dit te bereiken, is Eldon in september 2019 onderdeel van nVent geworden.

nVent is een wereldwijd bedrijf gespecialiseerd in oplossingen voor elektrische verbindingen en beveiliging, met circa 10.000 medewerkers op 80 locaties over heel de wereld.

Samen komen we in een sterke positie om zowel lokale als wereldwijde klanten te ondersteunen. Onze gecombineerde krachten liggen in een wereldwijde productiemogelijkheid en een hoogwaardig, concurrerend assortiment van zowel IEC als NEMA behuizingen, inclusief oplossingen voor thermisch beheer.

We zullen hetzelfde zijn, maar onder een nieuwe naam

Vanaf eind april gaat Eldon verder onder de naam nVent HOFFMAN. De strategie is gericht op het opschalen van de mogelijkheden van het bedrijf, investeren in digitale transformatie en het intensiveren van onze focus op klantgerichtheid. “Your succes is our business”. We grijpen kansen aan die gekoppeld zijn aan belangrijke industriële segmenten en we stimuleren productiviteit en snelheid. Dit alles doen we zodat we wereldwijd een uitstekende service bieden.

Zoals altijd is uw productiviteit onze prioriteit

nVent HOFFMAN blijft het volledige assortiment IEC-producten van Eldon met dezelfde artikelnummers aanbieden. We zullen ook doorgaan met het verbeteren van de bestaande producten en het aanbieden van nieuwe producten, maar in een versneld tempo. Onze gezamenlijke middelen maken het ons mogelijk om meer te doen en dit ook sneller te doen, om zo ook uw productiviteit te kunnen verhogen.

Onze behuizingen zijn ontworpen voor snelle en eenvoudige montage, wat tijd bespaart in de werkplaats. Zo kan er bijvoorbeeld circa 12 minuten worden bespaard met het koppelen van twee combineerbare behuizingen in vergelijking met traditionele ontwerpen

De tijdsbesparing wordt gerealiseerd door het gebruik van click-in zijpanelen, click-in koppelbeugels of click-in profielen ten behoeve van een diversiteit aan accessoires. In de meeste gevallen is er geen gereedschap of kooimoeren nodig.

Makkelijk om zaken mee te doen. Vandaag, morgen en in de toekomst.

Onder de naam nVEnt HOFFMAN, blijven we ervoor zorgen dat we “gemakkelijk zijn om zaken mee te doen”. We zijn toegewijd om het juiste product te leveren op de juiste tijd en plaats en tegen de juiste prijs. Als resultaat van voortdurende innovatie zijn onze producten gemakkelijk om mee te werken. Een voorbeeld hiervan is onze click-in technologie, waarbij één persoon de installatie zonder gereedschap uit kan voeren.

We kijken er naar uit u te kunnen blijven ondersteunen via onze gewaardeerde partner Rexel.

Meer informatie en bestellen

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met uw Rexel-contactpersoon. U kunt ook bellen naar 088 500 70 00 of mailen naar info@rexel.nl.
 

Lees meer over installatietechniek

Preflex, dé flexibele voorbedrade buis

Al 25 jaar lang zijn de producten van Preflex een begrip op het gebied van flexibele voorbedrade buizen. Met een productie van 100.000 km per jaar hebben de producten hun weg gevonden door Nederland en de rest van Europa.

Lees verder

Busch-Axcent in 3 kleuren

Strakke lijnen en levendige, contrastrijke kleuren: het aanbod Busch-Axcent® schakelmateriaal is zo groot, dat er altijd een keuze te maken is die past bij het interieur.

Lees verder