Energiemeting eenvoudig inbouwen in bestaande verdelers

Deelbare (split-core) stroomtransformatoren klikt u eenvoudig om bestaande kabeladers waardoor het plaatsen van een nauwkeurige energiemeting een stuk eenvoudiger is.

Met het oog op energiebesparing in bestaande gebouwen worden steeds vaker energiemetingen geplaatst in al aanwezige energieverdelers. Als het dan gaat om indirecte meting zijn daarbij stroomtransformatoren een noodzakelijk onderdeel van de meetketen. Om de voedingskabels niet los te hoeven nemen kan er gewerkt worden met deelbare stroomtransformatoren. Dit geeft minder rompslomp en een kortere montagetijd.

Compleet

Onze nieuwe serie deelbare stroomtransformatoren wordt geleverd met alle benodigde accessoires voor een snelle montage zoals: kabelclips, plaat- en dinrailadapter en aansluitdraden van wel 2 meter.

Veiligheid

De stroomtransformatoren hebben een handige kortsluitbrug. Cruciaal voor veilige montage.

Beschikbaar in een range van 63A – 500A

Een bijbehorend programma energiemeters met ondersteuning van interfaces voor KNX, M-bus, Modbus en puls staat voor u klaar.

Bekijk in de webshop

Meer informatie

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met een vestiging bij u in de buurt of stuur een e-mail naar info@rexel.nl

Lees meer over installatiemateriaal

Schneider Electric en PVX Multimount certificeren kabeldraagsysteem

Schneider Electric en PVX Multimount hebben de handen ineengeslagen om het veel gebruikte kabeldraagsysteem te certificeren. Het integrale kabeldraagsysteem, bestaande uit Performa Zinc+ draadgoot in combinatie met de PVX Multimount, het montagesysteem voor draadgoot en/of buis op platte daken, is in een windtunnel getest en gecertificeerd door het geaccrediteerde adviesbureau Peutz.

Lees verder

Testadapterset voor laadstations

Bij het testen van laadstations moeten de resultaten nauwkeurig en herhaaldelijk de werkelijke laadprocessen weergeven. Daarom moet een elektrisch voertuig tijdens het testen bij een laadstation worden gesimuleerd, omdat het laadstation geen laadspanning zal afgeven zonder dat een voertuig wordt gesimuleerd.  

Lees verder

JUNG contactdozen met USB

De nieuwe JUNG contactdozen met beschermingscontact en geïntegreerde USB-aansluiting(en) laden elke accu snel weer op zonder de contactdoos in beslag te nemen. De variant met JUNG Quick Charge heeft een laadvermogen tot 18W en laadt bijvoorbeeld een iPhone 11 binnen slechts 105 minuten op.

Lees verder

Preflex, dé flexibele voorbedrade buis

Al 25 jaar lang zijn de producten van Preflex een begrip op het gebied van flexibele voorbedrade buizen. Met een productie van 100.000 km per jaar hebben de producten hun weg gevonden door Nederland en de rest van Europa.

Lees verder