Expertise in Atex verlichting

Al sinds 1976 produceert Peli Products geavanceerde lampen met de hoogst mogelijke veiligheidscertificaten. Constante innovatie en het steeds willen overtreffen van de verwachtingen heeft Peli tot het niveau gebracht waar ze vandaag de dag staan.

Helukabel halogeenvrije HELUPOWER® H07RN-F LS0H

Peli draagt er nadrukkelijk zorg voor dat de producten 100% voldoen aan de gestelde eisen en standaarden, ook al brengt dit hogere R&D kosten en langere productietijden met zich mee. Het volledig in orde hebben van alle certificaten staat hiermee zeer hoog in het vaandel.

De Peli producten worden tevens vervaardigd met de hoogst mogelijke kwaliteitsmaterialen die voldoen aan de meest recente ATEX normeringen (2014/34/EU).

 

Atex richtlijnen

De Atex richtlijn is een richtlijn aangenomen door de EU voor producten die worden gebruikt in potentiële explosieve omgevingen.

Binnen deze richtlijnen kunnen we een onderscheid maken in drie verschillende classificaties, ook wel zones genoemd: Zone 2, Zone 1 en Zone 0. De zone waar een bepaalde omgeving binnen valt hangt af van het risicogehalte (explosie-risico). Hierin is een Atex Zone 0 lamp, tevens goedgekeurd om te gebruiken in een Atex Zone 1 óf Atex Zone 2 omgeving, van toepassing. Met andere woorden: hoe lager het getal des te hoger de Atex keur, waarin Atex Zone 0 de hoogst mogelijke keur betreft.

Peli assortiment

Peli biedt een zeer uitgebreid assortiment Atex lampen. Dit assortiment bestaat o.a. uit oplaadbare en niet-oplaadbare hoofd-én zaklampen. Als vooraanstaand merk op het gebied van Atex verlichting, heeft Peli voor elke situatie en omgeving de juiste lamp beschikbaar.

Daarnaast zijn de hedendaagse lampen allen uitgerust met ledverlichting, wat een zeer comfortabele lichtopbrengst oplevert voor de gebruiker. Hiermee kan men in alle gewenste ruimtes de werkzaamheden ongestoord doorzetten.

props.field_video &&

Meer informatie en bestellen

Wilt u meer informatie over de Atex verlichting? Neem dan gerust contact op met uw Rexel-contactpersoon. U kunt ook bellen naar 088 500 70 00 of mailen naar info@rexel.nl.

Via de onderstaande knop kunt u de producten bestellen in onze webshop.

Bekijk de producten in de webshop

Lees meer over paneelbouw en industrie