Halogeenvrij installatiedraad van Draka in robuuste verpakking

Gebruikt u ook steeds meer halogeenvrij installatiedraad? En wilt u deze snel verwerken? Met zo weinig mogelijk verspilling? Kies dan voor HVD van Draka, verpakt in een Octabox. Deze slimme verpakking is waterbestendig, kan tegen een stootje en is nog volledig recyclebaar ook. Draka maakt duurzaam installeren wel heel makkelijk.

Als installateur let u naast kwaliteit ook op gebruiksgemak. Net als Draka, want u bent specialist in hoogwaardige kabeloplossingen of niet. Dus hoort bij een hoogwaardig product als halogeenvrij installatiedraad ook een betrouwbare verpakking. Zeker als die draad sinds de invoering van CPR steeds meer wordt toegepast. Daarom levert Draka HVD voortaan in een robuuste doos: Octabox.

Waterbestendige en stootvaste doos

Misschien kent u de Octabox wel, want Draka leverde haar VD-draad al in deze doos. Tot enthousiasme van menig installateur. De doos is bijzonder waterbestendig en stootvast. Hij weerstaat natte werkomstandigheden en vallen zonder problemen. Daardoor blijft de doos tijdens gebruik en transport in tact en goed hanteerbaar. Uw installatiedraad raakt niet in de war en dat bespaart tijd.

Praktisch en duurzaam

Door het slimme design is de Octabox praktisch in gebruik. Op de doos vindt u een kleurindicatie en duidelijke specificaties. Zo ziet u in één oogopslag of u de juiste draad heeft. Ook heeft de doos een handige inkeping waarin u de draad terug kunt steken, klaar voor de volgende keer.

Duurzame keuze

De verpakking is gemaakt van gerecycled karton en is volledig recyclebaar met oud papier. Draka produceert zowel de HVD als de Octabox in Nederland, zodat er geen onnodig(e) transport en CO2-uitstoot plaatsvinden. Zo maakt u als installateur naast een kwalitatieve en praktische ook een duurzame keuze met dit plug & play totaalconcept van Hollandse bodem.

HVD B2ca en Cca

De Octabox bevat 100m halogeenvrij installatiedraad en is verkrijgbaar in twee brandklassen: B2ca en Cca.

Meer informatie en bestellen

Wilt u meer informatie over de Draka Octabox? Neem dan gerust contact op met uw Rexel-contactpersoon. U kunt ook bellen naar 088 500 70 00 of mailen naar info@rexel.nl.

Via de onderstaande knoppen kunt u de producten bestellen in onze webshop.

Bekijk HVD B2ca draad in de webshop

Lees meer over kabel en kabeldraagsystemen