Industriële kabels van Jobarco

Hoge eisen voor bekabeling is een gemeenschappelijke factor in verschillende industrietakken. Jobarco heeft diverse kabelseries met unieke eigenschappen die zeer geschikt zijn voor industriële omgevingen.

Purflex serie – Robuuste kabels voor zware industriële omgevingsfactoren

Olie, zuur en chemicaliën tasten  kabels in heavy duty industriële omgevingen aan. De PUR-TPE serie heeft een polyurethaan mantel die bestand is tegen deze invloeden. Uniek aan de PUR-TPE is de extra soepele aderopbouw en de tpe adersiolatie wat zorgt voor een supersoepele kabel met een geringe buitendiameter. De Purflex is mechanisch zwaar belastbaar en tevens kerf- en slijtvast.

Highflex series – Supersoepele rupskabels voor de machinebouw

De Highflex PRO reeks omvat inventieve hoogflexibele kabels speciaal geschikt voor toepassing in de meest flexibele omstandigheden. Zoals in een kabelrups. Door de uitgekiende constructie heeft de kabel een zeer geringe diameter en is daardoor uitstekend toe te passen in geringe ruimtes.
Correcte montage van de kabels in de rups is cruciaal voor een optimale werking. Jobarco heeft naast kabel ook de kabelrups in het pakket. Kabelketting en kabeltype dienen goed op elkaar afgestemd te zijn voor een bedrijfszekere installatie.
Voor de exporterende markt zijn de types Highflex CC-BD en CY-BD een geschikt alternatief. De bundelconstructie zorgt voor een supersoepele kabel en met het UL en CSA keurmerk kan deze serie prima toegepast worden in machines en apparatuur voor internationaal gebruik.

Flexellent serie – Ecolab® gekeurde kabel voor de Food & Beverage industrie

Strenge hygiëne-eisen vragen om een robuuste kabel. Gemaakt van materiaal dat geschikt is tegen schoonmaakmiddelen met agressieve chemicaliën. De Flexellent SAN en SAN-C voldoen aan de gestelde criteria door de constructie met hoogwaardig Santoprene compound. Deze grondstof heeft een uitstekende bestendigheid tegen dierlijke vetten, chloor, oplosmiddelen, diverse zuren en schoonmaakmiddelen. Een bijkomend pluspunt is het brede temperatuurbereik, van  -40 tot en met +110 graden Celsius. De Flexellent is getest en goedgekeurd door Ecolab®.

Speciale series voor toepassing in kranen en liften

Jobarco’s pakket voor liftkabels omvat neopreen kabel met trekontlasting (type LSTN) en supersoepele vlakkabels in pvc of neopreen uitvoering (type FCK of FN).
De Cat6A Lift is een soepele datakabel met trekontlasting specifiek ontworpen voor toepassing in liften. De toegepaste aramidevezel maakt een hanghoogte van 100 meter mogelijk.

Speciaalkabel – custom made kabel

Jobarco is specialist op het gebied van op maat gemaakte kabels. Speciale constructies, hybride kabels en toepassing van unieke materialen zijn enkele voorbeelden van de uitgebreide mogelijkheden. Met het aanvullende pakket wartels, connectoren en kabelschoenen  kunnen alle kabels ook geassembleerd aangeleverd worden. Een kant-en-klare oplossing voor iedere toepassing.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de industriële kabels van Jobarco ? Neem dan gerust contact op met uw Rexel-contactpersoon. U kunt ook bellen naar 088 500 70 00 of mailen naar info@rexel.nl.

Via de onderstaande knop kunt u de producten bestellen in onze webshop.

Bekijk dit product in de webshop

Lees meer over paneelbouw en industrie