100% Winstalleren: Stekerbare centraaldozen

De centraaldozen worden volledig prefab door Attema samengesteld.

Compleet assortiment

In het assortiment zijn alle gangbare schakelingen opgenomen, zoals diverse enkelpolige schakelingen (voor 1 of meerdere lichtpunten), wisselschakelingen en serieschakelingen. Ook zijn er uitvoeringen voor een rookmelder.

Van alle versies zijn 2 varianten leverbaar

Een standaard uitvoering een brandwerende versie (plafond met dubbel gips). Alle versies worden op specificatie uitgevoerd met het gewenste aantal afgaande aansluitpunten voor bijvoorbeeld contactdozen of de voeding van een andere centraaldoos in dezelfde groep.

Onderhoudsvrije installatie in gesloten wanden

De toegepaste bekabeling van Wago is Maintenance Free gecertificeerd volgens BS 5733:2010. Alle verbindingen zijn uitgevoerd met vergrendeling. De 100% onderhoudsvrije bekabeling mag daarom worden toegepast in gesloten wanden en plafonds. Omdat de stekerverbindingen voldoen aan NEN-EN-IEC 61535 is 100% Winstalleren®, stekerbaar installeren volgens NPR 5310, de Nederlandse Praktijkrichtlijn bij NEN1010.

Meer informatie

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met een vestiging bij u in de buurt of stuur een e-mail naar info@rexel.nl

Neem contact op

Lees meer over toekomstbestendig installeren

Smart homes slimmer installeren

Vaak bent u als installateur meer bezig in de zaak dan mét de zaak. Uitvoerend in plaats van adviserend. Logisch, want de werkdruk ligt hoog. Busch-Jaeger begrijpt dat en biedt slimme tools om relatief snel en simpel een optimaal Smart Home neer te zetten.

Lees verder

Slimmer wonen wordt nog slimmer

Woningen worden met de dag slimmer. Zo zijn tegenwoordig alle functies in huis en daarbuiten met slechts één druk op de knop te bedienen en zijn steeds meer apparaten slim te koppelen. Dat vertaalt zich in nieuwe mogelijkheden voor consument en installateur.

Lees verder

100% Winstalleren met Attema

100% Winstalleren® is het onderhoudsvrije stekerbare installatiesysteem, gebaseerd op voorbedrade centraaldozen in combinatie met prefab gemonteerd schakelmateriaal en een stekerbare groepenkast.

Lees verder