Busch-axcent® pur: hoogwaardig schakelaarprogramma voor elk interieur

Thuis is de plek waar mensen zichzelf kunnen zijn. Dat is terug te zien aan de meubels en aan het kleur- en materiaalgebruik. De vernieuwde Busch-axcent® pur-serie maakt het mogelijk om óók de schakelaars af te stemmen op het interieur.

De woonomgeving wordt steeds belangrijker. Mensen brengen meer en vaker tijd thuis door. Alleen, met het gezin en met familie en vrienden. Des te belangrijker dat de woonomgeving past bij de bewoners. De vernieuwde Busch-axcent® pur-serie maakt het mogelijk om van het interieur tot in de kleinste details één geheel te maken.

Van glas tot leisteen

Het schakelaarprogramma is er in mooie, nieuwe en moderne kleuren en materialen. Busch-axcent® pur combineert rechte lijnen en hoogwaardige materialen met contrastrijke kleuren. Denk hierbij aan beton, leisteen en geperst papier. Of aan glas, platina en titanium. Aan combinaties als leigrijs met matzwart, oceaanblauw glas met matwit en antraciet met platina.

Flexibele montage

Het schakelaarprogramma is verkrijgbaar in 1- tot 5-voudige afdekramen, die verticaal of horizontaal gemonteerd kunnen worden. Wat hetzelfde is gebleven? De vertrouwde pure verschijningsvorm van Busch-axcent® pur.

Meer informatie

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met een vestiging bij u in de buurt of stuur een e-mail naar info@rexel.nl

Neem contact op

Lees meer over installatiemateriaal

Easy Strippable, installatiekabel die makkelijk stript

Nexans heeft de installatiekabels in een nieuw jasje gestoken. Op basis van de filosofie “Enjoy your day at work” heeft Nexans zowel de YMvK Dca s2 als Alsecure YMz1K Cca en YMz1K B2ca verbeterd. Met Nexans Easy Strippable stript u kabels voortaan in een handomdraai. 

Lees verder

Schneider Electric en PVX Multimount certificeren kabeldraagsysteem

Schneider Electric en PVX Multimount hebben de handen ineengeslagen om het veel gebruikte kabeldraagsysteem te certificeren. Het integrale kabeldraagsysteem, bestaande uit Performa Zinc+ draadgoot in combinatie met de PVX Multimount, het montagesysteem voor draadgoot en/of buis op platte daken, is in een windtunnel getest en gecertificeerd door het geaccrediteerde adviesbureau Peutz.

Lees verder

Testadapterset voor laadstations

Bij het testen van laadstations moeten de resultaten nauwkeurig en herhaaldelijk de werkelijke laadprocessen weergeven. Daarom moet een elektrisch voertuig tijdens het testen bij een laadstation worden gesimuleerd, omdat het laadstation geen laadspanning zal afgeven zonder dat een voertuig wordt gesimuleerd.  

Lees verder

JUNG contactdozen met USB

De nieuwe JUNG contactdozen met beschermingscontact en geïntegreerde USB-aansluiting(en) laden elke accu snel weer op zonder de contactdoos in beslag te nemen. De variant met JUNG Quick Charge heeft een laadvermogen tot 18W en laadt bijvoorbeeld een iPhone 11 binnen slechts 105 minuten op.

Lees verder