Busch-Welcome® IP touch 7 en 10”

De Welcome® IP touch van Busch-Jaeger is een bedieningspaneel voor deurcommunicatie met uitgebreide mogelijkheden en eigenschappen, zoals een ruimtetemperatuursensor en -controller, een inductielus voor gehoorapparaten en optionele integratie van IP-camera’s. De intercomfunctie is te gebruiken binnen hetzelfde appartement, maar ook voor communicatie met een ander appartement. Bovendien is het paneel maar 7,8 mm diep (bij inbouwmontage) en gemakkelijk te installeren op diverse muurtypen.

Het Welcome® IP touch-bedieningspaneel heeft een overzichtelijke gebruikersinterface en biedt daarmee een totaaloplossing voor Busch-Welcome® IP, Busch-free@home® en Busch-i-bus® KNX. Het heeft een hogeresolutiedisplay (1280 x 800) met hoogglans glasoppervlak, een intuïtief touchscreen en is verkrijgbaar in een 7” en een 10” uitvoering. De Busch-Welcome® IP touch is beschikbaar in een LAN- of WLAN-versie voor de aansluiting op het thuisnetwerk.

Intuïtief bedieningsconcept

Bij de ontwikkeling van het Welcome® IP touch bedieningspaneel is in hoge mate rekening gehouden met zowel ergonomie, design als intuïtieve bediening.

De 7” en 10” panelen zijn centrale besturingseenheden voor smart homes en smart buildings en uiteraard uitwisselbaar met de bekende Busch-Jaeger smart home-systemen. Het is mogelijk om via tablet of smartphone te zien wie er voor de deur staat, ook al is de eigenaar niet thuis. In combinatie met de Busch-Jaeger-app kunnen bij deuroproepen automatisch meldingen verstuurd worden naar het betreffende mobiele device.

Mogelijkheden en eigenschappen

Een greep uit de mogelijkheden, eigenschappen en voordelen die de Busch-Welcome® IP touch biedt:

 • Eenvoudige installatie op alle muursoorten
 • Geschikt voor opbouw en inbouw
 • Stroomvoorziening via Power-over-Ethernet (PoE) 802.3af
 • Tot acht indoorstations in één appartement
 • Geïntegreerde IP-gateway
 • Tijdens een gesprek kan een foto van de bezoeker worden genomen en opgeslagen in het fotogeheugen
 • Bij oproepen tijdens afwezigheid worden standaard drie foto’s van de bezoeker automatisch opgeslagen in het fotogeheugen
 • Uitgerust met een inductielus om het audiosignaal te koppelen aan gehoorapparaten
 • Verschillende belgeluiden zijn in te stellen voor binnen- en buitendeur. Het volume is aanpasbaar, ook met de handsfree-functie
 • Er zijn vijf polyfone belgeluiden beschikbaar
 • Een SD-kaart kan worden gebruikt voor uitbreiding van het fotogeheugen
 • Intercom voor communicatie tussen twee appartementen of binnen één appartement
 • Communicatie ook via tekstberichten
 • Afwezigheidsberichten instellen
 • Directe integratie van IP-camera’s
 • Het indoorstation gebruikt standaard DHCP om een IP-adres te verkrijgen van de router
 • IP-camera’s die in hetzelfde netwerk gebruikt worden, kunnen zichtbaar gemaakt worden via de IP touch. De IP-camera’s moeten ONVIF Profile S ondersteunen
Bekijk in de webshop

Meer informatie

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met een vestiging bij u in de buurt of stuur een e-mail naar info@rexel.nl

Neem contact op

Lees meer over installatietechniek

Stekerbaar installeren in beton

Stekerbaar installeren in beton was nooit een optie. Toch was er zeker behoefte aan. Daarom heeft Attema samen met een aantal partijen uit de praktijk een snellere, eenvoudige installatiemethode voor (prefab) betonnen wanden en vloeren ontwikkeld. Hiermee valt bij grotere woningbouwprojecten flink wat tijdwinst te behalen.

Lees verder

Het belang van het (selectief) koppelen van rookmelders

Per 1 juli 2022 zijn rookmelders niet alleen verplicht voor nieuwbouwwoningen, maar ook voor bestaande bouw (gerealiseerd voor 2003). In de praktijk komt de wetswijziging erop neer dat iedere bouwlaag vanaf dat moment een rookmelder moet hebben. Maar wat is nou de beste rookmelder? Wij helpen u met uw keuze.

Lees verder

Integreer een verwarmingssysteem in Niko Home Control

Met Niko Home Control monitort u nu ook het verwarmingssysteem vanaf één centrale plek. U bedient de essentiële functies van het verwarmingssysteem van partnermerken zoals NIBE, Vaillant, Mitsubishi, Daikin en Danfoss. Plaats de verwarming functies in een NHC-routine voor meer comfort.

Lees verder

Kosten besparen met Rexel MessageService 3.1

Rexel biedt een breed scala aan digitale oplossingen waarmee u inkoop-, administratie- en logistieke kosten fors kunt verlagen. Naast de webshop en app, kunt u gebruikmaken van slimme digitale koppelingen zoals MessageService 3.1.

Lees verder

De slimme inbouwdimmer van KlikAanKlikUit

De fraaie vlakke 40cm hoge DTD-convectoren met top-uitblaas zijn er tegenwoordig ook in 20 cm hoge uitvoering. Allemaal stand-alone in te zetten maar -eventueel veel later- ook eenvoudig om te zetten naar een elektrische systeemverwarming.

Lees verder

Dimplex elektrische DTD-convectoren

De fraaie vlakke 40cm hoge DTD-convectoren met top-uitblaas zijn er tegenwoordig ook in 20 cm hoge uitvoering. Allemaal stand-alone in te zetten maar -eventueel veel later- ook eenvoudig om te zetten naar een elektrische systeemverwarming.

Lees verder