De Hemmink Groep gaat de toekomst in als Hanzestrohm

Hemmink Groep gaat verder onder de naam Hanzestrohm. Het Zwolse familiebedrijf groeide in het afgelopen decennium uit tot een groep ondernemingen met vestigingen door heel Nederland, bestaande uit de bedrijven Hemmink, KWx en Kairos.

De nieuwe groepsnaam valt samen met de recente verhuizing naar een nieuw kantoorpand. Daarnaast hebben Hemmink en KWx per 18 juni de website en uitstraling geheel vernieuwd. De reden hiervoor is het nog meer nadruk willen leggen op het delen van kennis. Beide bedrijven zijn onderdeel van Hanzestrohm (voorheen Hemmink Groep).

Op de nieuwe website besteden de bedrijven veel aandacht aan het delen van kennis door middel van een thematische aanpak. Over verschillende thema’s zoals bijvoorbeeld stekerbaar installeren, brandveiligheid en meten aan PV-installaties zijn talloze artikelen, blogs en referenties beschikbaar. Daarnaast worden met regelmaat verschillende fysieke en digitale bijeenkomsten georganiseerd om samen met deelnemers specifieke onderwerpen verder te behandelen en uit te diepen.

Hanzestrohm is een groep van ondernemingen die vanuit een technisch merkenportfolio specialistische producten en diensten aanbiedt. De Hanzestrohm-ondernemingen beschikken over diepgaande knowhow op het gebied van building solutions, industrial solutions en infra solutions. Als zelfstandig familiebedrijf, opgericht in 1951 bedient Hanzestrohm met circa 140 medewerkers klanten vanuit Zwolle (hoofdkantoor), Alphen aan den Rijn, Oud-Beijerland, en Kontich (België).

Meer informatie

Hemmink en KWx willen u dan ook van harte uitnodigen om de nieuwe website te bekijken en de kennis tot u te nemen. Heeft u nog aanvullende vragen? We komen graag met je in contact: [email protected][email protected]

Lees meer over installatiemateriaal

BRN65. De lichtgewicht kunststof wandgoot.

Energie en data waar uw klant het nodig heeft. Snelle montage door één installateur. Door het gebruik van lichte materialen in combinatie met de snelmontagehulpstukken is het installeren van de BRN65 eenvoudig en efficiënt.
 

Lees verder

Nieuwe serie KIDDE CO-melders

De nieuwe Kidde koolmonoxide melders zijn goedgekeurd conform de laatste EN 50291 richtlijn en leverbaar met verwijderbare batterij of een ingebouwde lithium batterij met 10 jaar levensduur en garantie.

Lees verder

Movion® slimme en veelzijdige noodverlichtingserie

De markt van noodverlichting blijft groeien. Men wil zo efficiënt mogelijk installeren, en daarbij zo min mogelijk materiaal gebruiken. Met de lancering van de noodverlichtingsserie Movion® biedt VanLien/ABB Noodverlichting een passend antwoord op de deze vragen.

Lees verder