De slimme inbouwdimmer van KlikAanKlikUit

Bestaande hang-, wand- en plafondlampen dimmen en bedienen met een afstandsbediening of zelfs met uw smartphone. Met de unieke ACM-250 inbouwdimmer van KlikAanKlikUit maakt u alle verlichting in huis heel eenvoudig dimbaar én te bedienen op afstand, zonder ingewikkelde installaties van wanddimmers of het trekken van draden.

Een unieke oplossing!

De inbouwdimmer is niet zomaar één van de bestverkochte producten van KlikAanKlikUit. Waar veel ‘slimme’ merken slimme lampen aanbieden, kunt u met de inbouwmodule van KlikAanKlikUit nagenoeg iedere dimbare lichtbron dimmen en bedienen op afstand. Ideaal voor lampen die gezien mogen worden. Zo kan bijvoorbeeld de mooie led filamentlamp boven de eettafel gewoon blijven hangen.

props.field_video &&

Supersnelle installatie

Het werkt heel eenvoudig. U plaatst de ACM-250 inbouwdimmer ‘onzichtbaar’ achter de plafondkap of in de inbouwdoos van de lamp en kiest een zender van KlikAanKlikUit om deze mee te bedienen. Zenders zijn er in verschillende uitvoeringen, zo zijn er diverse afstandsbedieningen, maar ook draadloze(!) wandschakelaars en draaidimmers. 

Heeft u een (of meerdere) zenders gekozen, dan is koppelen zo gepiept druk op het koppelknopje van de inbouwdimmer, druk op het AAN-signaal van de zender en de koppeling is voltooid.

Omdat de inbouwdimmer direct wordt geplaatst achter de lamp, blijven bestaande wandschakelaars waarop de lamp is aangesloten, gewoon hun werk doen. U voegt dus als het ware een extra (slimme) bedieningsmogelijkheid toe aan de lamp.

De smartphone als afstandsbediening

Combineert u de inbouwdimmer met het Internet Control Station – de slimme hub van KliKAanKlikUit – dan is het mogelijk de smartphone als afstandsbediening te gebruiken. U kunt álle apparaten van KlikAanKlikUit toevoegen aan de app en met timers en slimme regels de woning om te toveren in een smart home.

Alleen schakelen? Geen probleem.

Naast de inbouwdimmer ACM-250 is er ook een inbouwschakelaar verkrijgbaar. De ACM-2300 heeft dezelfde slimme voordelen als de ACM-250 inbouwdimmer, met het verschil dat deze geen dimfunctie heeft. Dankzij het bereik van 2300 Watt is deze module – naast verlichting - wel geschikt voor andere toepassingen, zoals plafondventilators of afzuigingen. Ook hier kiest u zelf welke zender(s) u gebruikt om de module te bedienen.

Krijg nu 10% korting op KlikAanKlikUit inbouwmodules

Van 9 september t/m 9 oktober 2021 ontvangt u bij aanschaf van KlikAanKlikUit inbouwdimmers en inbouwschakelaar 10% korting. Klik op de button hieronder en profiteer van deze actie.

Bekijk in de webshop

Meer informatie

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met een vestiging bij u in de buurt of stuur een e-mail naar info@rexel.nl

Neem contact op

Lees meer over installatietechniek

ABL Professional en Hightech – excellence by design

De oprichter van ABL, Albert Büttner, vond in 1925 de SCHUKO-stekker uit. Hiermee definieerde hij een nieuwe standaard voor stekkers. De ABL-producten van de Professional- en Hightech-series zijn het zinnebeeld van moderne stekkers. Nieuwe materialen, zoals de sterk belastbare kunststofsoort Elamid, zorgen voor een lange levensduur en zijn bestand tegen de hoogste mechanische belasting.

Lees verder

Busch-Welcome® IP touch 7 en 10”

De Welcome IP touch van ABB is een bedieningspaneel voor deurcommunicatie met uitgebreide mogelijkheden en eigenschappen, zoals een ruimtetemperatuursensor en -controller, een inductielus voor gehoorapparaten en optionele integratie van IP-camera’s. 

Lees verder

Stekerbaar installeren in beton

Stekerbaar installeren in beton was nooit een optie. Toch was er zeker behoefte aan. Daarom heeft Attema samen met een aantal partijen uit de praktijk een snellere, eenvoudige installatiemethode voor (prefab) betonnen wanden en vloeren ontwikkeld. Hiermee valt bij grotere woningbouwprojecten flink wat tijdwinst te behalen.

Lees verder

Het belang van het (selectief) koppelen van rookmelders

Per 1 juli 2022 zijn rookmelders niet alleen verplicht voor nieuwbouwwoningen, maar ook voor bestaande bouw (gerealiseerd voor 2003). In de praktijk komt de wetswijziging erop neer dat iedere bouwlaag vanaf dat moment een rookmelder moet hebben. Maar wat is nou de beste rookmelder? Wij helpen u met uw keuze.

Lees verder

Integreer een verwarmingssysteem in Niko Home Control

Met Niko Home Control monitort u nu ook het verwarmingssysteem vanaf één centrale plek. U bedient de essentiële functies van het verwarmingssysteem van partnermerken zoals NIBE, Vaillant, Mitsubishi, Daikin en Danfoss. Plaats de verwarming functies in een NHC-routine voor meer comfort.

Lees verder

Kosten besparen met Rexel MessageService 3.1

Rexel biedt een breed scala aan digitale oplossingen waarmee u inkoop-, administratie- en logistieke kosten fors kunt verlagen. Naast de webshop en app, kunt u gebruikmaken van slimme digitale koppelingen zoals MessageService 3.1.

Lees verder

Dimplex elektrische DTD-convectoren

De fraaie vlakke 40cm hoge DTD-convectoren met top-uitblaas zijn er tegenwoordig ook in 20 cm hoge uitvoering. Allemaal stand-alone in te zetten maar -eventueel veel later- ook eenvoudig om te zetten naar een elektrische systeemverwarming.

Lees verder