De sparingskegel voor verkorte tussenruimte - Pipelife

Loopt u ook vaak tegen het feit aan dat u ruimte tekort komt bij de invoerbochten voor de meterkast? Dan hebben wij een hele mooie simpele en snelle oplossing: ‘De betoncone’. De stervormige betoncone van Pipelife maakt de afstand korter bij zakeinden. Dat is bijvoorbeeld handig in de meterkast. De betoncones zijn toepasbaar bij zowel houten als stalen bekisting. Na het ontkisten zijn de betoncones gemakkelijk en van veraf te herkennen aan hun fel oranje kleuren. De betoncones laten een uitsparing achter met een onbeschadigd buiseinde waar de buis gekoppeld kan worden. Door de stervorm blijft het stucwerk nadien beter zitten. Tevens zijn de betoncones herbruikbaar, waarmee bouwafval wordt beperkt.

De betoncone is voor u en met u ontwikkeld. Het vergemakkelijkt uw werk zorgt voor tevreden klanten.

Mensen over de hele wereld vertrouwen op de kwaliteit, service en kennis van Pipelife. Pipelife Nederland is een toonaangevende fabrikant van kunststof leidingsystemen.

Meer informatie

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met een vestiging bij u in de buurt of stuur een e-mail naar info@rexel.nl

Neem contact op

Lees meer over toekomstbestendig installeren

Smart homes slimmer installeren

Vaak bent u als installateur meer bezig in de zaak dan mét de zaak. Uitvoerend in plaats van adviserend. Logisch, want de werkdruk ligt hoog. Busch-Jaeger begrijpt dat en biedt slimme tools om relatief snel en simpel een optimaal Smart Home neer te zetten.

Lees verder

Slimmer wonen wordt nog slimmer

Woningen worden met de dag slimmer. Zo zijn tegenwoordig alle functies in huis en daarbuiten met slechts één druk op de knop te bedienen en zijn steeds meer apparaten slim te koppelen. Dat vertaalt zich in nieuwe mogelijkheden voor consument en installateur.

Lees verder

100% Winstalleren met Attema

100% Winstalleren® is het onderhoudsvrije stekerbare installatiesysteem, gebaseerd op voorbedrade centraaldozen in combinatie met prefab gemonteerd schakelmateriaal en een stekerbare groepenkast.

Lees verder