De sparingskegel voor verkorte tussenruimte - Pipelife

Loopt u ook vaak tegen het feit aan dat u ruimte tekort komt bij de invoerbochten voor de meterkast? Dan hebben wij een hele mooie simpele en snelle oplossing: ‘De betoncone’. De stervormige betoncone van Pipelife maakt de afstand korter bij zakeinden. Dat is bijvoorbeeld handig in de meterkast. De betoncones zijn toepasbaar bij zowel houten als stalen bekisting. Na het ontkisten zijn de betoncones gemakkelijk en van veraf te herkennen aan hun fel oranje kleuren. De betoncones laten een uitsparing achter met een onbeschadigd buiseinde waar de buis gekoppeld kan worden. Door de stervorm blijft het stucwerk nadien beter zitten. Tevens zijn de betoncones herbruikbaar, waarmee bouwafval wordt beperkt.

De betoncone is voor u en met u ontwikkeld. Het vergemakkelijkt uw werk zorgt voor tevreden klanten.

Mensen over de hele wereld vertrouwen op de kwaliteit, service en kennis van Pipelife. Pipelife Nederland is een toonaangevende fabrikant van kunststof leidingsystemen.

Meer informatie

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met een vestiging bij u in de buurt of stuur een e-mail naar info@rexel.nl

Neem contact op

Lees meer over toekomstbestendig installeren

Maintenance free stekerbaar installeren

Elektrische installaties worden steeds complexer, installatietijden staan onder druk en moeten steeds korter worden en er worden steeds hogere eisen gesteld aan de elektrische installatie van woningen en utiliteitsgebouwen. 

Lees verder

Eenvoudig een supersnelle dataverbinding met Gigamedia

De digitalisering gaat razendsnel. Om een eenvoudige en betrouwbare databekabeling aan te leggen, wilt u als installateur de beste producten toepassen. Alles wat IP-gerelateerd is, vindt u in het assortiment van Gigamedia, een merk van Conectis dat in 1996 opgericht is door Rexel.

Lees verder

Bovenop het energieverbruik met de PowerTag

Laadpalen, warmtepompen en zonnepanelen hebben veel impact op energieverbruik. De energieverdeler is het verbindende element waar energieverbruik en opwekking samen komen. Slimmer omgaan met energie begint dan ook bij het Smart Panel.

Lees verder

Installeer nu slimmer met MOBIWAY™

MOBIWAY™ is een herbruikbaar afrolsysteem, waarmee u zonder hulpmiddelen gemakkelijk de kabel kan afrollen. MOBIWAY™ bestaat uit een set herbruikbare flenzen, die u op speciale compacte haspels klikt. Haspel leeg? Klik de flenzen op een nieuwe haspel.

Lees verder

Slim Stekerbaar installeren met Isolectra

Stekerbaar installeren biedt vele voordelen, het bespaart tijd, kosten en vergroot de flexibiliteit van de installatie. Wieland biedt met haar GST18® stekerbare portfolio een ruim assortiment, die u helpen om een installatie slim en snel te realiseren.

Lees verder