De stroomverdeling thuis verandert. Schneider Electric Resi9 is de oplossing

De overheid stimuleert de bevolking door middel van subsidies en wet- en regelgeving om duurzamer te worden. Elektrisch rijden (EV), zonnepanelen, warmtepompen zijn hier de grootste voorbeelden van. Daarnaast krijgen steeds meer apparaten een stekker en wordt dus de vraag en het aanbod van (decentrale) elektriciteit groter en groter. De huidige groepenkasten en automaten zijn niet gebouwd op de steeds groter wordende vraag naar elektriciteit.

De huidige groepenkast is niet gebouwd op de elektrische distributie van vandaag

De duurzame ontwikkelingen zijn sturend in het veranderende gebruik van de groepenkast thuis:

  • door elektrisch rijden gaat er meer stroom door uw groepenkast, ook moet de laadpaal speciaal beveiligd worden;
  • door zonnepanelen wordt u naast gebruiker ook leverancier;
  • door van het gas af te gaan, gaan we elektrisch verwarmen en koken.

Er gaat veel meer elektriciteit door de groepenkast en deze elektriciteit moet op een speciale manier beveiligd worden.

Resi9 zorgt voor veilige distributie

Schneider Electric heeft zich voorbereid op de toekomst, door het huidige Domae-portfolio te vervangen door Resi9. Alle oplossingen die wij bieden op gebied van elektrische distributie voor de residentiele markt, kunnen wij met Resi9 veilig blijven aanbieden. Door alle vernieuwingen in de energiemarkt, die wij op de voet hebben gevolgd, hebben wij ons portfolio ontworpen. Met de vernieuwde automatenreeks van Resi9, kunnen wij de bewoner en de woning optimaal beveiligen in de nieuwe markt.

Denk aan:

  • installatieautomaten, 6kA, meer keuze in amperage
  • aardlekschakelaar, 6kA, meer keuze in amperage, meer keuze in lekstromen

Comfortabel en efficienter wonen, eenvoudige installatie voor de installateur

Resi9 helpt consumenten om hun huis veiliger, comfortabeler en efficiënter te maken. En voor u als elektricien helpt Resi9 uw werk te vereenvoudigen van productselectie tot installatie en onderhoud. Met Resi9 profiteert u van de langdurige ervaring van Schneider Electric in elektrische distributie met een bewezen kwaliteit en ontwerp. Zo bent u en uw klant voorbereid op de toekomst.

Meer informatie

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met een vestiging bij u in de buurt of stuur een e-mail naar info@rexel.nl

Neem contact op

Lees meer over installatietechniek

Toekomstbestendig led dimmen

Het dimmen van ledverlichting levert nog regelmatig problemen op. Goed dimbare verlichting begint bij de juiste dimbare lampen, maar wat zijn de mogelijkheden daarna en hoe creëert u een toekomstbestendige installatie?

Lees verder

Buitenopstellingskasten – In weer en wind

Zonder energie staat alles stil en stroom is overal nodig, ook op buitenlocaties. Met ons aanbod buitenopstellingskasten bieden we oplossingen voor de meest uiteenlopende toepassingen in de buitenlucht: bijvoorbeeld bij een zonnepark, een laadplein, een jachthaven of op een vakantiepark.

Lees verder

DALI-LINK - de intelligente DALI lichtsturing

Een praktisch lichtbesturingssysteem dat ook eenvoudig achteraf geïnstalleerd en uitgebreid kan worden. Met een DALI-LINK voeding, een DALI-LINK multisensor en een DALI-LINK viervoudige drukknop interface - met geïntegreerde Bluetooth-gateway - kan al eenvoudig een DALI lichtsturing over meerdere ruimtes worden gerealiseerd.

Lees verder

100% Winstalleren met Attema

100% Winstalleren® is het onderhoudsvrije stekerbare installatiesysteem, gebaseerd op voorbedrade centraaldozen in combinatie met prefab gemonteerd schakelmateriaal en een stekerbare groepenkast.

Lees verder