Professioneel, flexibel & slim: JUNG eNet SMART HOME

De ontwikkelingen op Smart Home gebied volgen elkaar razendsnel op, zo ook bij JUNG eNet SMART HOME. Bediening met vlakke wandzenders, met een stuurafdekking op de reguliere dimmers, met uw stem of overal met de app: de mogelijkheden blijven groeien. Dankzij de eenvoudige ingebruikname biedt u uw klant een professioneel en flexibel Smart Home systeem met vele voordelen voor de eindgebruiker en u als installateur.

Bediening op vaste punten

Schakelen, dimmen, jaloezieën aansturen en scènes oproepen: dat kunt u allemaal met de JUNG eNet wandzenders. Onafhankelijk van de aanwezige elektrotechnische installatie kan de batterijgevoede wandzender op wanden en gladde oppervlakken worden aangebracht – en precies waar u dat wenst. JUNG eNet wandzenders zijn verkrijgbaar in de uitvoeringen F 40 en F 50.

Nieuwe stuurafdekking standaard

Nieuw, naast de eNet stuurafdekking met tweedelige wip, is de eNet stuurafdekking Standaard, met de vertrouwde enkelvoudige vormgeving, voor gemakkelijke en intuïtieve bediening. De eNet stuurafdekkingen kunnen simpelweg op een regulier LB Management basiselement toegepast worden. Hiermee wordt het basiselement onderdeel van het eNet SMART HOME systeem en kunnen gebruikers de functies opnemen in de overzichten van de kamers, in scénes, als-dan regels of tijdprogramma’s. Zo kan dus altijd (ook achteraf) eenvoudig worden geüpgraded naar een slim systeem. Uiteraard zijn alle wandzenders en stuurafdekkingen ook verkrijgbaar in de nieuwe trendkleuren grafietzwart mat en sneeuwwit mat.

Spraakbesturing

‘Hé, Google! Zet alle lampen aan’. De verbinding van Amazon Alexa en Google Assistant met de intelligente techniek van eNet SMART HOME zorgt voor nog meer comfort.

Koppeling met Conrad Connect mogelijk

Conrad Connect koppelt intelligente apparaten, apps en services van meer dan 70 fabrikanten en leveranciers met JUNG eNet SMART HOME. Zo kunnen talrijke functies slim geautomatiseerd worden vanuit het Conrad Connect dashboard.

Ook de app ontwikkelt door

Verlichting, jaloezieën of het verwarmingssysteem tado°: met de gratis eNet SMART HOME app kunnen alle functies gemakkelijk worden aangestuurd, ook op afstand. De app blijft altijd in ontwikkeling, zo zorgt de ingevoerde landscape modus voor een betere bediening van de app op een tablet.

Bekijk de producten in de webshop

Meer informatie

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met een vestiging bij u in de buurt of stuur een e-mail naar info@rexel.nl

Neem contact op

Lees meer over installatietechniek

Toekomstbestendig led dimmen

Het dimmen van ledverlichting levert nog regelmatig problemen op. Goed dimbare verlichting begint bij de juiste dimbare lampen, maar wat zijn de mogelijkheden daarna en hoe creëert u een toekomstbestendige installatie?

Lees verder