RoundTech; minimale esthetische impact met maximale performance

RoundTech is Eatons nieuwe design noodverlichtingsarmatuur voor vluchtroute-aanduiding of -verlichting. RoundTech is voorzien van een E-focus functie, waardoor zowel anti-paniek- als vluchtrouteverlichting mogelijk zijn met dezelfde armatuur. De basisarmatuur heeft een tussenafstand tot 32 meter (op max. 6 m hoogte), waardoor u armaturen bespaart. De High Bay versie kan zelfs tot op 12 meter hoogte toegepast worden. De armaturen zijn zeer geschikt voor tertiaire projecten.

Kenmerken en voordelen

  • Inbouw versies met een herkenbaar minimalistisch uiterlijk
  • Eenvoudige montage via standaard gatenzaag (Ø 64-78mm)
  • Alle producten zijn standaard voorzien van een ronde afwerkrand, een vierkante afwerkrand is leverbaar als accessoire
  • Kleuren: zwart, zilver, wit en grijs standaard beschikbaar voor zowel de vierkante als de ronde afwerkrand
  • Decentrale uitvoering
  • Te gebruiken in niet-permanente & permanente (60lm) modus
Bekijk de producten in de webshop
props.field_video &&

Meer informatie

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met een vestiging bij u in de buurt of stuur een e-mail naar info@rexel.nl

Neem contact op

Lees meer over installatietechniek

Toekomstbestendig led dimmen

Het dimmen van ledverlichting levert nog regelmatig problemen op. Goed dimbare verlichting begint bij de juiste dimbare lampen, maar wat zijn de mogelijkheden daarna en hoe creëert u een toekomstbestendige installatie?

Lees verder

Buitenopstellingskasten – In weer en wind

Zonder energie staat alles stil en stroom is overal nodig, ook op buitenlocaties. Met ons aanbod buitenopstellingskasten bieden we oplossingen voor de meest uiteenlopende toepassingen in de buitenlucht: bijvoorbeeld bij een zonnepark, een laadplein, een jachthaven of op een vakantiepark.

Lees verder

DALI-LINK - de intelligente DALI lichtsturing

Een praktisch lichtbesturingssysteem dat ook eenvoudig achteraf geïnstalleerd en uitgebreid kan worden. Met een DALI-LINK voeding, een DALI-LINK multisensor en een DALI-LINK viervoudige drukknop interface - met geïntegreerde Bluetooth-gateway - kan al eenvoudig een DALI lichtsturing over meerdere ruimtes worden gerealiseerd.

Lees verder

100% Winstalleren met Attema

100% Winstalleren® is het onderhoudsvrije stekerbare installatiesysteem, gebaseerd op voorbedrade centraaldozen in combinatie met prefab gemonteerd schakelmateriaal en een stekerbare groepenkast.

Lees verder