Smartbox en Servicebox vloercontactdozen voor haakse en rechte stekkers

Op basis van de feedback vanuit de installateur brengt HPL de vernieuwde Smartbox+, Smartbox Pro en Servicebox+ vloercontactdozen. Door een aanzetstuk te integreren in de behuizing, zijn de artikelen nu geschikt voor zowel haakse als rechte stekkers. Dit zorgt ervoor dat de vloercontactdozen nu nog breder toepasbaar zijn, van woningbouw tot utiliteitsbouw.

Het aanzetstuk zorgt ervoor dat het inbouwpaneel verder naar achteren geplaatst zit, waardoor het aansluiten van de stekker eenvoudiger wordt. Hiernaast blijft er extra ruimte over voor het wegwerken van overtollige bekabeling. Een verbetering voor installateur en eindgebruiker dus! Hiernaast zijn de sterktes van de Smartboxen en Serviceboxen behouden bij de nieuwe modellen.

Betaalbare kwaliteit

Als in Nederland producerend bedrijf is het leveren van kwaliteitsproducten een belangrijke voorwaarde in productontwikkeling. Hiernaast zijn deze Smartbox en Servicebox uitvoering zeer goed betaalbaar, waarbij de Smartbox+ zelfs één van de voordeligste oplossingen is in de markt. Betaalbare kwaliteit dus!

360 graden aansluitbaar

Alle Smartbox en Servicebox vloercontactdozen zijn 360 graden aansluitbaar. Dit zorgt ervoor dat de boxen ook in hoeken van ruimtes of strak tegen de wand geplaatst kunnen worden. Kabels die aan de voorzijde worden ingevoerd, lopen door een afgeschermd kanaal naar de achterzijde van de vloercontactdoos.

Drie 100% verwisselbare dekselsets

De HPL Smartbox+, Smartbox Pro en Servicebox+ beschikken over dezelfde basis en hebben een identieke hoogte. Indien de wensen van een opdrachtgever veranderen, kan zelfs achteraf de dekselset eenvoudig uitgewisseld worden.

Bekijk de producten in de webshop

LET OP! Bij voorraadartikelen kan het voorkomen dat u een oude variant ontvangt. Wilt u de versie die ook geschikt is voor rechte stekkers? Neem in dat geval contact op met HPL Systems via verkoop@hplsystems.nl of 0492-745133.

HPL Smartbox+ vloercontactdoos

HPL Smartbox Pro vloercontactdoos

HPL Servicebox+ vloercontactdozen

Meer informatie

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met een vestiging bij u in de buurt of stuur een e-mail naar info@rexel.nl

Neem contact op

Lees meer over installatietechniek

ABL Professional en Hightech – excellence by design

De oprichter van ABL, Albert Büttner, vond in 1925 de SCHUKO-stekker uit. Hiermee definieerde hij een nieuwe standaard voor stekkers. De ABL-producten van de Professional- en Hightech-series zijn het zinnebeeld van moderne stekkers. Nieuwe materialen, zoals de sterk belastbare kunststofsoort Elamid, zorgen voor een lange levensduur en zijn bestand tegen de hoogste mechanische belasting.

Lees verder

Busch-Welcome® IP touch 7 en 10”

De Welcome IP touch van ABB is een bedieningspaneel voor deurcommunicatie met uitgebreide mogelijkheden en eigenschappen, zoals een ruimtetemperatuursensor en -controller, een inductielus voor gehoorapparaten en optionele integratie van IP-camera’s. 

Lees verder

Stekerbaar installeren in beton

Stekerbaar installeren in beton was nooit een optie. Toch was er zeker behoefte aan. Daarom heeft Attema samen met een aantal partijen uit de praktijk een snellere, eenvoudige installatiemethode voor (prefab) betonnen wanden en vloeren ontwikkeld. Hiermee valt bij grotere woningbouwprojecten flink wat tijdwinst te behalen.

Lees verder

Het belang van het (selectief) koppelen van rookmelders

Per 1 juli 2022 zijn rookmelders niet alleen verplicht voor nieuwbouwwoningen, maar ook voor bestaande bouw (gerealiseerd voor 2003). In de praktijk komt de wetswijziging erop neer dat iedere bouwlaag vanaf dat moment een rookmelder moet hebben. Maar wat is nou de beste rookmelder? Wij helpen u met uw keuze.

Lees verder

Integreer een verwarmingssysteem in Niko Home Control

Met Niko Home Control monitort u nu ook het verwarmingssysteem vanaf één centrale plek. U bedient de essentiële functies van het verwarmingssysteem van partnermerken zoals NIBE, Vaillant, Mitsubishi, Daikin en Danfoss. Plaats de verwarming functies in een NHC-routine voor meer comfort.

Lees verder

Kosten besparen met Rexel MessageService 3.1

Rexel biedt een breed scala aan digitale oplossingen waarmee u inkoop-, administratie- en logistieke kosten fors kunt verlagen. Naast de webshop en app, kunt u gebruikmaken van slimme digitale koppelingen zoals MessageService 3.1.

Lees verder

De slimme inbouwdimmer van KlikAanKlikUit

De fraaie vlakke 40cm hoge DTD-convectoren met top-uitblaas zijn er tegenwoordig ook in 20 cm hoge uitvoering. Allemaal stand-alone in te zetten maar -eventueel veel later- ook eenvoudig om te zetten naar een elektrische systeemverwarming.

Lees verder

Dimplex elektrische DTD-convectoren

De fraaie vlakke 40cm hoge DTD-convectoren met top-uitblaas zijn er tegenwoordig ook in 20 cm hoge uitvoering. Allemaal stand-alone in te zetten maar -eventueel veel later- ook eenvoudig om te zetten naar een elektrische systeemverwarming.

Lees verder