JUNG contactdozen met USB

Nieuw in het assortiment van JUNG zijn contactdozen met beschermingscontact en geïntegreerde USB-aansluiting(en). Ze laden elke accu snel weer op zonder de contactdoos in beslag te nemen. Ze zijn standaard voorzien van geïntegreerde verhoogde aanrakingsveiligheid en daarmee ook bijzonder geschikt voor gebruik in kinderkamers. JUNG biedt hierin twee varianten.

props.field_video &&

Met JUNG Quick Charge

Deze variant heeft een enkele USB A- of een enkele USB C-aansluiting voorzien van JUNG Quick Charge. USB A kent u al, USB C is de nieuwe industriestandaard USB-aansluiting voor laptops, monitoren, smartphones en meer. Deze variant is ideaal voor het snel laden van een smartphone of tablet. Zo wordt bijvoorbeeld een iPhone 11 binnen slechts 105 minuten opgeladen.

De JUNG contactdozen met USB-aansluiting ondersteunen de volgende standaarden:

  • Apple 2.4 A
  • Samsung Adaptive Fast Charging
  • Qualcomm Quick Charge 3.0
  • USB Battery Charging
  • USB Power Delivery

Optimale 3-in-1-oplossing

Deze variant heeft een contactdoos met twee USB aansluitingen (type A  en type C). Als er meerdere verbruikers zijn aangesloten wordt de laadstroom van 3 Ampère (15 Watt) gelijkmatig verdeeld met 1,5 Ampère per poort.

 

Eenduidig uiterlijk

De afdekking is verkrijgbaar in AS 500 en de A- en LS range en komt niet buiten het afdekraam uit. Daardoor heeft de contactdoos met USB een eenduidig uiterlijk met een vlak design. Door de inbouwdiepte is het noodzakelijk om een inbouwdoos van minimaal 50 mm te gebruiken.

 

Bekijk in de webshop

Meer informatie

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met een vestiging bij u in de buurt of stuur een e-mail naar info@rexel.nl

Lees meer over installatiemateriaal

Schneider Electric en PVX Multimount certificeren kabeldraagsysteem

Schneider Electric en PVX Multimount hebben de handen ineengeslagen om het veel gebruikte kabeldraagsysteem te certificeren. Het integrale kabeldraagsysteem, bestaande uit Performa Zinc+ draadgoot in combinatie met de PVX Multimount, het montagesysteem voor draadgoot en/of buis op platte daken, is in een windtunnel getest en gecertificeerd door het geaccrediteerde adviesbureau Peutz.

Lees verder

Testadapterset voor laadstations

Bij het testen van laadstations moeten de resultaten nauwkeurig en herhaaldelijk de werkelijke laadprocessen weergeven. Daarom moet een elektrisch voertuig tijdens het testen bij een laadstation worden gesimuleerd, omdat het laadstation geen laadspanning zal afgeven zonder dat een voertuig wordt gesimuleerd.  

Lees verder

Preflex, dé flexibele voorbedrade buis

Al 25 jaar lang zijn de producten van Preflex een begrip op het gebied van flexibele voorbedrade buizen. Met een productie van 100.000 km per jaar hebben de producten hun weg gevonden door Nederland en de rest van Europa.

Lees verder