Lutia: veelzijdige vluchtrouteverlichting om veiligheid buiten te brengen

Eenvoudig te installeren, sterk en aantrekkelijk. Met zijn onopvallende design en kleuren sluiten de Lutia-armaturen naadloos aan op de buitenkant van een gebouw.

Behalve in nood ook toepasbaar als standaard verlichting; de geïntegreerde lichtsensor biedt de mogelijkheid tot nachtwaakverlichting. De slagvaste behuizing houdt water en stof buiten. Het beste van alles is dat het veelzijdige ontwerp geschikt is voor wanden én plafonds, zodat één product volstaat voor alle installatiebehoeften. Lutia: de eenvoudige en betrouwbare manier om veiligheid buiten te brengen.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de Lutia vluchtrouteverlichting ? Neem dan gerust contact op met uw Rexel-contactpersoon. U kunt ook bellen naar 088 500 70 00 of mailen naar info@rexel.nl.

Lees meer over datacom en beveiliging

Voldoe aan NEN1010 met aardlekbeveiliging Type B

Aardlekbeveiligingen beschermen ons tegen de risico’s van elektriciteit. Ze beschermen tegen elektrocutie en voorkomen schade aan apparatuur. NEN1010 schrijft in veel gevallen aardlekbeveiliging Type B voor. In dit artikel leggen wij u uit wanneer dit het geval is.

Lees verder