Meer comfort met minder energie: evohome van Honeywell Home

De energierekening verlagen, meer comfort en altijd en overal te bedienen via de gratis app op je smartphone. Dat zijn de grote pluspunten van evohome van Honeywell Home. Met evohome kan de temperatuur voor elke kamer afzonderlijk geregeld worden.

Hoe werkt deze slimme zoneregeling van Honeywell Home?

In de slaapkamer moet het meestal koeler zijn dan in de woonkamer. Zoneregeling van evohome is dan de oplossing: hiermee stelt de gebruiker per kamer de ideale temperatuur in. Dankzij evohome van Honeywell Home kunnen uw klanten elke ruimte afzonderlijk op temperatuur regelen en dat werkt perfect in combinatie met vloerverwarming. U geeft ze de optimale warme beleving.

Comfort, controle en energie-efficiëntie in één

Kies daarom voor de slimme zoneregeling van evohome. Daarmee is de temperatuur in elke woon- of werkruimte afzonderlijk en geheel draadloos te regelen. evohome is comfort, controle en energie-efficiëntie in één. De verwarming brandt alleen waar het nodig is. Zo verwarmt de slimme zoneregeling van evohome alleen de kamers die gebruikt worden in plaats van de hele woning. Met evohome geeft u uw klanten de volledige controle, bespaart u energie en creëert u de perfecte comfortzone.

Altijd de juiste temperatuur in elke ruimte

Met evohome stellen uw klanten hun eigen verwarmingsschema in, volledig afgestemd op hun levensritme en woninggebruik. Via het evohome-bedienpaneel geven ze aan op welke tijd het hoe warm moet zijn in welke kamer. Staan ze bijvoorbeeld elke dag om half zeven op om meteen te gaan douchen? Door het evohome te laten weten, staan ze nooit meer te rillen als ze onder de warme douche vandaan komen.

Ook bij thuiswerken volgt evohome het schema: bijvoorbeeld door alleen de studeerkamer te verwarmen en niet het hele huis. Bovendien is evohome zelflerend: het systeem heeft snel door hoe lang het duurt om een kamer op te warmen of af te koelen, en past de tijden hierop aan.

Creëer een eigen comfortzone

Wie een verwarmingsprogramma heeft ingesteld, kan de temperatuur – ook vanaf een afstand – eenvoudig aanpassen. Dat is handig voor wie wat later dan gebruikelijk thuiskomt. De communicatie verloopt via de Honeywell Home-app. Zo weet het evohome-systeem dat het wat later kan beginnen met verwarmen en is het huis bij thuiskomst heerlijk op temperatuur. Maar de verwarming heeft niet onnodig aangestaan. Op deze manier kan altijd en overal de eigen comfortzone worden gecreëerd.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de evohome van Honeywell? Neem dan gerust contact op met uw Rexel-contactpersoon. U kunt ook bellen naar 088 500 70 00 of mailen naar info@rexel.nl.

Via de onderstaande knop kunt u de producten bestellen in onze webshop.

Bekijk in de webshop

Lees meer over duurzaamheid

E-mobility in opmars

We voelen drie experts aan de tand over de belangrijkste ontwikkelingen rondom e-mobility. Aan het woord zijn Martijn van Hoorn (Alfen), Mark Scheurs (Mister Green) en Andres de Graaf (ANWB).

Lees verder

Het succesrecept van Sunforce

In 2013 interviewden we eigenaar Erik de Jongh over het toen net opgezette bedrijf Sunforce, specialist in zonnestroomsystemen voor de particuliere en zakelijke markt uit Oosthuizen.

Lees verder