MENNEKES AMTRON® Compact

De AMTRON® Compact is de nieuwe oplossing voor MENNEKES eMobility met een zeer voordelige prijs van bruto €595, in het bekroonde AMTRON® design.

Speciaal voor de particulier

Compact, perfect voor dagelijks gebruik en compatibel met alle nieuwe voertuigen. De AMTRON® Compact lader is, met een laadvermogen van 3,7kW (1-fase) tot 11kW (3-fasen), speciaal afgestemd op particulier gebruik.

Eenvoudig laden

Door de compacte vorm is deze AMTRON® het perfecte laadpunt, ook als er weinig ruimte is. De kabel van vijf meter is vast aangesloten en heeft een Type 2 koppeling, waarmee hij geschikt is voor nagenoeg alle elektrische voertuigen die in Europa beschikbaar zijn. Gewoon koppeling insteken en laden maar. Met behulp van een schakelaar kan eventueel eenvoudig lastmanagement gevoerd worden. Zo is volop laden tenslotte handiger ten tijde van het lage stroomtarief, of in ieder geval niet wanneer andere grote stroomverbruikers draaien.

Veilig

De AMTRON® Compact is ontworpen met het oog op een lange levensduur, betrouwbaar functioneren en veiligheid. De beschermingsgraad IP54 maakt ook installatie buiten mogelijk.

"Compact, perfect voor dagelijks gebruik en compatibel met alle nieuwe voertuigen. De AMTRON® Compact lader is, met een laadvermogen van 3,7kW (1-fase) tot 11kW (3-fasen), speciaal afgestemd op particulier gebruik."

Bekijk in de webshop

Meer informatie

Wilt u meer informatie over e-mobility? Neem dan contact op met uw Rexel-contactpersoon. U kunt ook bellen naar 088 500 7000 of mailen naar ev@rexel.nl

Lees meer over e-mobility

E-mobility in opmars

We voelen drie experts aan de tand over de belangrijkste ontwikkelingen rondom e-mobility. Aan het woord zijn Martijn van Hoorn (Alfen), Mark Scheurs (Mister Green) en Andres de Graaf (ANWB).

Lees verder