Nieuw: de centraaldoos CHP60

ABB introduceert de centraaldoos CHP60 voor holle plafonds. Deze ronde opvolger van de bewezen vierkante centraaldozen uit de 160-serie, kenmerkt zich voornamelijk door veel binnenruimte. Zo heeft u niet alleen meer ruimte om te lassen, maar het maakt de doos ook bij uitstek geschikt voor uitgebreidere elektrotechnische installaties.

De nieuwe centraaldoos is geschikt voor voorbedrade (flex)buizen van 16, 19 en 20 mm, leent zich voor toepassing in plafonds met houten rachelwerk of metalen studprofielen en is geschikt voor zowel woningbouw- als utiliteitsprojecten. De doos is toepasbaar in conventionele installaties, maar past in combinatie met voorbedrade hollewanddozen ook uitstekend in het concept van stekerbaar installeren. ABB biedt op dat gebied nu een totaaloplossing voor beton én holle plafonds en wanden, variërend van stekerbare installatiekast tot voorbedrade hollewanddoos.

Bekijk in de webshop

Vraag een gratis demomodel aan!

Wilt u een demomodel aanvragen? Klik hier.

Lees meer over installatiemateriaal

Soms haalt de levering het systeem zelfs in!

Sander Hoorweg, Manager Transport en Distributie op het distributiecentrum in Bleiswijk, zegt het met ingehouden trots: “Dat komt best vaak voor, dat orders al ’s nachts voor 0:00 uur worden afgeleverd, maar volgens het systeem op de volgende dag staan.

Lees verder