Realisatie laadoplossing camping Vreehorst

Dankzij de samenwerking tussen Rexel en Abel&Co hebben Xandrion deelnemers de keuze uit een ruim assortiment laadstations én wordt ook de installatie tot in de puntjes geregeld. Inmiddels zijn bij Camping Vreehorst in Winterswijk laadstations gerealiseerd.
 

In december 2020 kwam de aanvraag van Camping Vreehorst voor een laadoplossing bij Abel&Co binnen. Door een toenemende vraag naar laadmogelijkheden, ontstond bij De Vreehorst behoefte aan een laadstation op het parkeerterrein van de camping.

Jan van der Heide, directeur van Camping Vreehorst: "Wij hebben gekozen voor deze laadoplossing omdat wij steeds meer elektrische auto's zien en zien dat er vraag is naar een oplaadstation op de camping. Het is namelijk niet de bedoeling dat onze gasten de auto's op de kampeerplaatsen of bij de accommodaties opladen."

In eerste instantie had Camping Vreehorst het verzoek een viertal laadaansluitingen te realiseren. Na een adviesgesprek met Abel&Co is besloten om in eerste instantie 2 laadstations met 1 aansluiting te realiseren, met de optie dit eenvoudig uit te breiden in hetzelfde netwerk. De laadoplossing biedt Camping Vreehorst de volgende voordelen:

  • Duurzame laadstations met een nette uitstraling;
  • Een prettige laadoplossing voor zowel gasten als eigen personeel;
  • Efficiënte vermogensverdeling door Smart Charging Network;
  • Volledig inzicht in laadsessies en eventuele opbrengsten;
  • 24/7 storingsdienst voor gebruikers en volledige ondersteuning op afstand;
  • Eenvoudige uitbreiding in de toekomst mogelijk;
  • Interessante financieringsopties: koop, lease of exploitatie.

"Abel&Co heeft het traject uitstekend begeleid. We zijn ontzettend tevreden met het resultaat en de samenwerking is ons uitstekend bevallen. We kunnen het iedereen aanbevelen om via Abel&Co een laadoplossing te realiseren", aldus Jan van der Heide.

Meer weten? Neem contact op met Peter de Reus: peter.dereus@rexel.nl