Rexel Rotterdam en Hart4Solar slaan de handen ineen

Natuurlijk figuurlijk bedoeld, maar Marcel de Goey van Hart4Solar en Theo Smakman van Rexel hebben de handen ineengeslagen en de krachten gebundeld om samen verder succesvol te zijn in de wereld van de zonnepanelen.

Hart4Solar is een snel groeiende specialist op het gebied van zonnepanelen, montage en service. Met meer dan 30 medewerkers zijn zij in staat om vooral voor de installateurs zonnepaneelprojecten te verzorgen op daken van woningen en bedrijfspanden. Om gebruik te maken van de logistieke en voorraadhoudende functie van Rexel is de samenwerking geïntensiveerd. Rexel verzorgt nu voor Hart4Solar op een frequente en structurele basis de leveringen van niet alleen zonnepanelen, maar ook veel aanverwante artikelen via het centrale magazijn in Bleiswijk.

Verbindende factor

Rexel Rotterdam krijgt vaak de vraag of zij naast het leveren van panelen ook zorg kan dragen voor de montage daarvan. Met de samenwerking met Hart4Solar heeft zij nu een partij gevonden die voor onze gezamenlijke installateurs de panelenmontage kan verzorgen. Op deze wijze vervult Rexel niet alleen een rol in de markt als leverancier van materialen, maar kan ook als spin in het web partijen met elkaar verbinden.

Wanneer u benieuwd bent naar de voordelen voor uw bedrijf neem dan vooral contact op met Rexel Rotterdam.

E: [email protected]
T: 088 500 7270