Noodverlichting: topdesign led-signaleringsarmatuur

CrystalWay is het topdesign led signaleringsarmatuur van Eaton, dat zich dankzij het transparante frame perfect aan de omgeving aanpast. De armatuur lijkt te zweven in de ruimte en kan harmonieus geïntegreerd worden in de architectuur van ieder gebouw.

Topdesign led-signaleringsarmatuur

De pure vorm, de perfecte homogene uitlichting van het pictogram, de kleine behuizing en flexibele montageopties zorgen ervoor dat CrystalWay geschikt is voor ieder project!

Transparant frame

CrystalWay is het topdesign ledarmatuur in het Eaton assortiment en kan gezien worden als de kameleon onder de noodverlichting. Door de transparantie van het frame gaat de armatuur als het ware in zijn omgeving op. Bijna onzichtbaar voor het oog, maar wel degelijk aanwezig voor op de momenten waarop het het hardst nodig is. Het verlichtingsniveau van de decentrale armaturen kan ingesteld worden op twee verlichtingssterktes; 50 en 500 candela/m2. De verlichting is daardoor onopvallend op donkere plaatsen (zoals in cinema’s, theaters etc.) en intenser in gebouwen met een hoog verlichtingsniveau (commerciële gebouwen, luchthavens, etc.). In geval van nood zal het perfect uitgelichte pictogram echter optimaal branden om de vluchtroute aan te duiden.

props.field_video &&

Integratie in alle omgevingen mogelijk

De zeer compacte afmetingen van de aansluitkast en de grote verscheidenheid aan montageopties (inbouw, opbouw, muur- of plafondmontage, plafondmontage met pendel, muurmontage met pendel), maken een onopvallende integratie in alle architectonische omgevingen mogelijk. CrystalWay armaturen worden geleverd met accessoires en pictogrammen voor muur- of plafondmontage.  Hierdoor kunt u met 1 enkel artikelnummer in de meeste toepassingen voorzien.

props.field_video &&

Waarom kiezen voor CrystalWay?

  • Perfecte homogene uitlichting van het pictogram
  • Pictogram met transparant frame
  • Herkenningsafstand van 20 of 30 meter
  • Identiek design voor zowel muur- als plafondmontage
  • Compacte aansluitkast
  • Inlegpictogram voor een perfecte afwerking
  • Aan te sluiten op CGLine+ monitoringssysteem
  • Autonomietijd in te stellen bij decentrale armaturen (1/3/8 uur)
  • Milieuvriendelijke Li-ion batterij

Meer informatie en bestellen

Wilt u meer informatie over de Eaton Crystalway noodverlichting? Neem dan gerust contact op met uw Rexel-contactpersoon. U kunt ook bellen naar 088 500 70 00 of mailen naar info@rexel.nl.

Via de onderstaande knop kunt u de producten bestellen in onze webshop.

Naar de webshop

Lees meer over paneelbouw en industrie