Bent u op zoek naar universele en wereldwijd toepasbare montagesnoeren?

Iedere exportgerichte machine-en panelenbouwer komt wel eens voor deze uitdaging te staan: componenten sourcen die universeel inzetbaar zijn en in overeenstemming met de in dat land geldende normen, richtlijnen en voorschriften.

De TRIOFLEX montagesnoeren van Jobarco zijn geharmoniseerd (HAR) en hebben een UL/CSA (voor Noord-Amerika) en BS (Britsh Standard) keurmerk. Het gevolg is dat er weinig of geen belemmeringen zijn om deze wereldwijd in te zetten.

Door de MTW standaard (Machine Tool Wire) hebben deze snoeren een uitgesproken industriële context (machines, apparaten, industriële panelen) met de hoogste kwaliteit. Door de universele keurmerken voorkomt u hoge voorraadniveaus van verschillende types.

Bekijk in de webshop

Meer informatie

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met een vestiging bij u in de buurt of stuur een e-mail naar [email protected]

Neem contact op

Lees meer over paneelbouw en industrie

Push-X-aansluittechniek

Aansluitklemmen zonder gereedschap aansluiten! Push-X maakt het mogelijk om massieve en soepele bedrading (eventueel zonder adereindhulzen) dankzij de voorgespannen contactveer direct aan te sluiten.

Lees verder

Hygiënisch ontwerpen voorkomt grote kostenposten

Voedselveiligheidsincidenten zijn aan de orde van de dag en de (imago)gevolgen van een besmetting of recall zijn groot. Voor voedselverwerkende fabrikanten en machinebouwers is het daarom van cruciaal belang om voldoende kennis te hebben van de relevante normen en voorschriften. 

Lees verder

Voor elke applicatie de geschikte behuizing

Met de juiste universele behuizing worden elektrische installaties geïnstalleerd in een gecontroleerde, beveiligde, kwalitatieve en beschermde omgeving. Bekijk het assortiment in de Smart PDF van Rexel, door op een artikelnummer te klikken kunt u gelijk naar de webshop navigeren.

Lees verder